iPhone 7 Plus kılıf modelleri

Yayın: 09:37 - 15.11.2016
Güncelleme: 09:37 - 15.11.2016

iPhone 7 Plus kılıf tavsiyesi isteyen okuyucularımız için en kullanışlı, en şık ve en güzel iPhone 7 Plus kılıflarını inceledik. Metal, silikon, şeffaf ve deri kılıflar şuan piyasada bulunmaktadır iPhone 7 Plus şarjlı kılıf modelleri ise yakında piyasaya çıkacak. http://www.iphone7pluskilif.com/urun/deri-cuzdanli-kilif sitesinde bulunan tüm deri cüzdanlı kılıf modellerine bakabilirsiniz.

iPhone 7 Plus kılıfları telefonu çiziklere ve darbelere karşı koruyor aynı zamanda farklı bir imaj kazandırıyor. Şık iPhone 7 Plus kılıfları ile telefonlarınızı koruyabilirsiniz. iPhone 7 Plus kılıf modelleri ve ön camı çizilmeye karşı dayanıklı olsa da yere düşme gibi durumlarda kırılabiliyor, arka kapak ise çizilmeye karşı dayanıklı değil. Apple resmi açıklamada da iPhone 7 serisi için kılıf kullanmayı tavsiye etmektedir. Çizikler ve kırılmalar garanti kapsamında olmadığı için telefonunuzu kılıflarla koruyabilirsiniz. İPhone 7 deri kılıf çeşitleri şık, kullanışlı ve darbe konusunda en güvenilir kılıflardandır. Daha hafif ve ince kılıf isterseniz iPhone 7 Plus silikon kılıfları tavsiye ederiz. Silikon kılıflar şık desenler ve baskılarla cihazınıza farklılık kazandıracaktır. Sadelikten hoşlanıyorsanız iPhone 7 Plus şeffaf kılıf modelleri tam size göre. İşlevsellik ön plandaysa Spigen iPhone 7 Plus kılıflarını incelemenizi öneririz.

iPhone 7 Plus orjinal kılıf modelleri daha dayanıklı ve uzun süre ilk günkü gibi kullanım sunuyor. Ucuz iPhone 7 Plus kılıfları satın aldığınızda kısa sürede sararma, yıpranma hatta telefonun çizilmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. http://www.iphone7pluskilif.com/ sitesinden tüm kaliteli kılıf modellerine bakabilirsiniz.

Exit mobile version