iPhone 7 için en güzel kılıf modelleri

Yayın: 20:21 - 14.11.2016
Güncelleme: 20:21 - 14.11.2016

iPhone 7 plus akıllı telefonlarınız için alacağınız kılıflar telefonlarınıza tam koruma sağlayacaktır. Çok büyük paralar vererek alacağınız bu kılıflar sayesinde artık pahalı telefonlarınız zarar görmeyecektir. iPhone 7 kılıf modelleri bir telefona sahipseniz bu telefonun boyutları konusunda da haberiniz vardır. iPhone 7plus telefonu elde tutması biraz zor bir telefondur özellikle tek el kullanıma uygun olmadığından dolayı birçok kullanıcı yolda yürürken vs. telefonu ellerinden düşürerek telefonun arkasının önünün veya çevresinin hasar görmesine sebep olabiliyor. Bu gibi durumlar için özel olarak tasarlanmış bir çok kılıf bulunmaktadır.

iPhone 7 plus kılıflarına örnek vermek gerekirse hava yastıklı kılıflar mevcuttur. Bu kılıfların köşelerinde hava bulunan yerler bulunur bu sayede de telefonlarınız köşeleri yere vuracak şekilde düştüğü zaman alacağı darbe neredeyse sıfıra indiriliyor ve telefonun çizilmesi, ezilmesi, bükülmesi engellenmiş oluyor. http://www.iphone7kilifi.com/ sitesi sizler için hazırlanmış olan kaliteli özel kılıfları bulabilirsiniz.

iPhone 7 plus kılıflarına bakmak için internet sitemizdeki ürünlere göz atabilirsiniz. iPhone 7 plus parmak geçirilen kılıflar da mevcuttur bu kılıflarda parmak geçirme bölümü bulunur bu sayede telefonunuzu parmağınıza takarak tek el ile çok rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. http://www.iphone7kilifi.com/urun/hava-yastikli-silikon-kilif bu ürün ise en çok tutulan ürünler arasında yer alır. Özel hava yastıkları nedeni ile düşmelere karşı tam koruma sağlamaktadır.

Exit mobile version