Erken boşalıyorum ne yapabilirim?

Yayın: 23:10 - 21.11.2016
Güncelleme: 23:10 - 21.11.2016

Öncelikle kişinin erken boşalma sorununun farkında olması sorunun çözümü için büyük bir adım demektir. Erken boşalma sorunu olduğunu bilmeyen kişilerin ilişkilerinde hep eksiklik vardır. Kadınların ilişkide zevk alması ve tatmin olması ilişkinin sağlığı açısından önemlidir.

Evliliği yıkan en önemli sebepler erken boşalma, cinsel isteksizlik ve ereksiyon yani sertleşme sorunudur. Erken boşalma aldatmalara, terk edilmeye ve ilişkide kadının mutsuz olmasına sebep olur. Her kadın haftada en az 2 kere cinsel ilişkiye ihtiyacı vardır. Bu hem kadının hem de erkeğin doğasında olan doğal bir ihtiyaçtır. Tatmin olmayan erkek ve kadın mutsuz ve sinirli olacaktır.

Erken boşalma kadının orgazm olmadan önce yani zevk almadan ilişkinin bitmesi demektir. Erken boşalma süresi 5 dakikanın altındaki süreleri kapsasa da aslında erken boşalma süreye bağlı değildir. Erkelerde yaşan bu duruma geciktirici spreyler iyi gelir. Erken boşalma demek istemsizce heyecan ve zevke karşı koyamama ve isteksiz olarak boşalmaktır. Boşalmak erkeğin kontrolünde olabilecek bir eylemdir. Yani bir erkek normal şartlarda ilişki sırasında kadın orgazm olduğu anda boşalabilmelidir ve bu mümkündür.

Erken boşalan erkekler tedavi yöntemlerini uygulayarak kolayca sorunu çözebilir. Erken boşalma çözümleri, erken boşalma ilacı ve egzersizlerle yapılabilir. Geciktirici sprey  satış kullanımı düzensiz ilişkisi olan kişiler için tavsiye edilir. Düzenli ilişkisi olanlar ve evli çiftler için erken boşalma tedavi yöntemleri uygulanmalıdır. Ortalama birkaç ay sonunda istenen performans yakalanacaktır.

Exit mobile version