Ahmet Şimşek’te geleceğin bilişimcileri yarıştı

Yayın: 19:14 - 13.12.2016
Güncelleme: 19:14 - 13.12.2016

Ahmet Şimşek Ortaokulunda Bilişim Teknolojileri Bilgi Yarışması yapıldı. 6. Sınıflar arasında düzenlenen ve oldukça çekişmeli geçen yarışmada, bilişim teknolojileri kapsamında 15 genel kültür sorusu soruldu. Heyecanlı yarışmada ilginç anlar da yaşandı ve 6/A sınıfı ile 6/F sınıfı tüm sorulara doğru yanıt vererek aynı puana ulaşınca yedek sorulara geçildi. Yarışmanın sonunda ise kazanan takım 6/A sınıfı oldu.
Yarışmanın ardından büyük bir coşkuyla kazanmanın mutluluğunu yaşayan 6/A sınıfı öğrencileri, desteklerinden dolayı sınıf öğretmenleri Nilay Verişoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Kazanan takım öğrencileri başarı sertifikalarını Müdür Yardımcısı Esin AYDEMİR’ in elinden aldılar.


“Kaybeden olmadı.”
Yarışmanın sunuculuğunu yapan bilişim teknolojileri öğretmeni Selim Aksu ile jüride yer alan bilişim teknolojileri öğretmeni İrem Sevilmiş, Nelson Mandela’nın “Hiçbir zaman kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim.” sözüne atıfta bulunarak; “Bu yarışmada kaybeden olmadı. Aksine bir sınıf kazandı, diğer sınıflar ise öğrendi. Yarışma öncesinde izletilen “Ne dilediğine dikkat et” kısa filmi de bu düşünceleri desteklemektedir” dediler.

Exit mobile version