Ahmet Şimşekli öğrencilerin hayalleri gerçek oldu

Yayın: 19:59 - 29.12.2016
Güncelleme: 19:59 - 29.12.2016

Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri, Almanca öğretmenlerinin düzenlediği etkinlik sırasında bir günlüğüne de olsa gönüllerindeki mesleği yaşadılar. Benimsedikleri mesleklerin kostümlerini giyen öğrenciler, bu etkinlik sayesinde geleceği anlamlandırdılar.
Ahmet Şimşek Ortaokulu Almanca öğretmenleri Ezgi ÇELİK ve Mesut ÖZGİRÇEK, 5.sınıf öğrencileriyle birlikte “Meslekler” konulu etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan öğrenciler, gelecekte edinmek istedikleri mesleklerin kostümlerini giyerek gönüllerindeki mesleği Almanca konuşarak anlattılar.
“Geleceği düşündüler.”
Ahmet Şimşek Koleji 5.Sınıflar Almanca Koordinatörü Ezgi ÇELİK, “Bir hafta önce meslekleri tanıtmayı öğrenen öğrencilerimizden, hayallerindeki meslekleri Almanca konuşarak tanıtmalarını istedik. Etkinlik sırasında tanıtacakları mesleğin kıyafetini giyen öğrenciler, çok mutlu oldular ve hayalini kurdukları mesleği heyecanla tanıttılar. Etkinliğimiz yararlı oldu ve çok beğenildi. Öğrencilerimizin başarılı sunumları ve geleceği düşünmeleri bizleri gururlandırdı.” dedi.

Exit mobile version