Porsche Almalı mıyım?

Yayın: 17:00 - 28.01.2017
Güncelleme: 17:00 - 28.01.2017

Porsche Nedir?

Porsche, lüks araç tutkunlarının tercih ettiği markaların başında geliyor. Her yıl çıkardığı modeller ile satış rakamlarını katlamakta olan firma, 2017 yılına da oldukça iddialı girmeye hazırlanıyor. Fakat araç kategorisin de birçok üst düzey model bulunmakta. Bu sebeple kullanıcılar hangi model ve özellikteki aracı almalıyım sorusunu kendilerine sıklıkla sormaktadır. Porsche, çıkardığı üst düzey modellerle araç tutkunlarını kendisine çekmek için avantaj sağlamaya çalışmaktadır. Peki neden Porsche?

Ülkemizdeki Servis Ağı

Türkiye’de kullanılan spor ve lüks arabalardan biri olan Porsche firması, ülkemizde birçok yerde Porsche Servisi açmış bulunmaktadır. Bu sayede aracınızın ihtiyaçlarından olan lastik değişimi, motor tamiri cam değişimi gibi birçok konuda size yardımcı olacaklardır. Türkiye’deki servis fiyatları ise diğer ülkelerdeki fiyatlarla yaklaşık aynı seviyededir. Servisler yeterince iyimi? Sorusu aklınıza takılıyor ise, alanında uzman ve oldukça iyi iş çıkaran ustaların servislerde görev aldığından emin olabilirsiniz.

Porsche almaya karar verirseniz satış sonrası hizmetten memnun kalacağınızı söylemekte fayda var. Yetkili servis sayıları ülkemizde bir hayli fazladır. Bostancı Oto Servis’de bunlardan biridir. Ülkemizdeki Porsche fiyatları diğer ülkelere göre biraz yüksektir. Aslında sadece Porsche’nin değil bütün spor ve lüks sınıfındaki araçların fiyatlandırması bu şekildedir.

Neden Porsche

Uzun yıllardır araç sektöründe hizmet veren Porsche, spor ve lüks araçtan beklenen bütün özellikleri karşılayan bir yapıya sahiptir. Hız ve estetiği bir araya getiren marka, artan satış rakamlarıyla, kalitesini kanıtlamıştır. Aynı zamanda araçlarının dayanıklılığına güvenen firma, uzun süreli garantiler vermektedir.

Değerlendirme

Lüks ve spor tarzı araç almaya karar verip, marka konusunda kararsız kaldıysanız Porsche piyasadaki araçlar içerisinde tercih edebileceğiniz modellerden bir tanesidir. Göz alıcı tasarımı ile bütün gözler üzerinizde olacaktır. Yüksek performansı ile de arabadan beklenilen tüm özellikleri fazlasıyla sunmaktadır.

Exit mobile version