Bft Türkiye

Yayın: 21:01 - 05.02.2017
Güncelleme: 21:01 - 05.02.2017

Kapı otomasyon sistemleri için her türlü müşteri ihtiyacına hitap eden ürünlerde Bft Mantar Bariyer garantisinde kapı mekanizmaları, motor modelleri ve aksesuar seçenekleri satışa sunulmaktadır. Endüstriyel tesislerden yoğun kullanımlı yapılara, iş yerlerinden özel yaşam alanlarına kadar hemen her yerde ihtiyacınıza uygun olarak tercih edeceğiniz kapı mekanizmaları konforlu kullanımı da beraberinde getiriyor. Uzun yıllar kullanımlarınıza dayanım sağlayacak bir sağlamlıkta zorlu hava şartlarında performansından ödün vermeden kullanabileceğiniz kapı mekanizmaları satış sonrasında servis imkanı ile de memnuniyetinizin devamlılığını sağlamaktadır.

İtina ile kalite standartları çerçevesinde imal edilen otomatik kapı ve mekanizmalarının yanı sıra yaşam alanlarınızda farklı ihtiyaçlarınız için bir alternatif olarak beğeninize sunulan bariyer sistemleri kollu ve sabit tipte seçenekleriyle her türlü ihtiyacınıza ideal çözümler sunmaktadır. Motor modelleri ve aksesuar seçeneklerinde satış sonrası için olası ihtiyaç duymanız halinde yedek parça veya kullanım konforu sağlayacak aksesuar seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

Otomatik kapı mekanizmalarınız için motor modeli siparişi vermek istediğinizde kit ürünler dahilinde olan motor modeli siparişleriniz için motor mekanizmasına ek olarak aksesuar seçenekleri de set halinde tek fiyatla satışa sunulmaktadır. Bft Türkiye garantisinde satışa sunulan her üründe uygun fiyat avantajlarını fark edeceğiniz satış hizmetlerinde tüm ürünleri güveninizi kazanacak.

Güven duyacağınız kalitesi ve modern yaşam alanlarında kullanım konforu ile zaman tasarrufuna imkan tanıyan otomatik kapı otomasyonları doğruluk ve kalite ilkesinde ihtiyacınızı fazlası ile karşılayacak. Özel yaşam alanlarında, kamu hizmet binalarında, hastanelerde, endüstriyel tesislerde, iş yerlerinde, otopark ve toplu konut alanlarında yana kayar kapılardan kanatlı ve katlanır kapılara, seksiyonel ve fotoselli kapılardan bariyer sistemlerine kadar tüm ihtiyacınıza zengin ürün yelpazesinde birbirinden farklı alternatifler Bft ile uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır.

Exit mobile version