Kartal’da ikinci yarıyıl öncesi okul ve kurum müdürleri toplantısı yapıldı

Yayın: 08:05 - 03.02.2017
Güncelleme: 08:05 - 03.02.2017

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birinci dönemi değerlendirmek ve ikinci dönem öncesi son değerlendirmeleri yapmak üzere Özel-Resmi Okul ve Kurum Müdürleri toplantısı 02.02.2017 Perşembe günü saat 10.00’da Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Dursun TEYRAN, Mustafa YILMAZ, Yıldırım DEMİRCİ, tüm resmi-özel okul ve kurum müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA öncelikli olarak geride bıraktığımız birinci dönemin değerlendirmesini veri ve istatistikler ışığında yaptı. Birinci dönem gösterdikleri çalışmalardan dolayı tüm okul ve kurum müdürlerine teşekkür etti. Ayrıca birinci dönemdeki eksiklerin hızla giderilmesi, başarıların ise artarak devam etmesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi. 06.02.2017 Pazartesi günü başlayacak olan ikinci dönem öncesinde son değerlendirmeleri yapan Ali Rıza AKA, okulların eğitim öğretime hazır olduğunu, güzel ve verimli bir eğitim-öğretim dönemi için gerekli olan tüm çalışmaların yapıldığını ifade etti.

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından soru ve görüşlerin alındığı toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Exit mobile version