KARTAL BULVAR CİMNASTİK YARIŞMALARA HAZIR..!!

Yayın: 10:48 - 08.02.2017
Güncelleme: 10:48 - 08.02.2017

2016 yılı Mayıs ayında Kartal Bulvar Stadı Tesislerinde 3. Kademe Kıdemli Artistik Cimnastik Antrenörü Çisem Şahin İzmir ve ekibi yönetiminde başlayan cimnastik çalışmaları son hız devam ediyor. Bu kadar kısa bir zaman diliminde yaş kategorilerine göre gruplar oluşturan kulüp, yapılan düzenli ve azimli çalışmalar neticesinde kalabalık bir sporcu kafilesi ile yarışmalara hazırlanıyor.

10 Şubat 2017 tarihinde yapılacak 7-8 yaş kategorisi Analig Yarışması İl Seçmesinde Deren Koçak ve Elif Mina Özmansur, 20 Şubat Okullar arası Minik B kategorisinde, Deren Koçak, Elif Mina Özmansur, Yağmur Bulut, Beren Gülfırat ve Irmak Akar,  21 Şubat tarihinde Minik A kategorisinde, Berra Avcı, Irmak Paydaş, Şevval Elma, Ela Gültekin, Pınar Acar, Asya Karaağaç ve Sare Doğruyol, kulüplerini, okullarını ve Kartal ilçesini yarışmalarda temsil edecekler.

Yoğun sporcu katılması beklenen yarışmalarda, Kartal Bulvar Cimnastik olarak iyi hazırlandıklarını belirten Çisem Hoca, ” Sporcularım ile iyi bir hazırlık süreci geçirdik, hedefimiz dereceler elde etmek. Kulübümüz de velilerimiz ve sporcularımla iyi bir hava yakaladık, motivasyonumuz yüksek geleceğe dair iyi yatırımlar yaptığımızı düşünüyorum.” dedi.

Exit mobile version