Gazeteci Kubilay Öztürk’ten çok özel referandum çalışması, Pendik Tercih!

Yayın: 16:27 - 08.02.2017
Güncelleme: 16:27 - 08.02.2017

Pendik’te yayın yapan Yerel Hayat Gazetesi, 2017 anayasa referandumuyla ilgili bir anket çalışması yaparak PENDİK TERCİH adıyla kitaplaştırdı.

Pendik Eşrafının konuşturulduğu ankette yüzün üzerinde katılımcının sistem değişikliği hakkındaki yorumları yer aldı. Sistem değişikliği hakkında fikir beyan edenler, büyük bir oranda değişikliğe evet derken az sayıda da olsa parlamenter sistemin korunmasından yana fikir beyan edenler de vardı. Ortaya çıkan eseri Ankara’ya götürerek, bazı siyasi parti genel merkezleri ve milletvekillerine takdim ederek, Pendiklinin yorumlarını meclise taşımış oldular.

Kendi bölgelerinde sistem değişikliği konusunda farkındalık oluşturmayı başaran Yerel Hayat Gazetesi imtiyaz sahibi Kubilay Öztürk, “Sistem değişikliği gibi hayati bir konuda halkımızın fikrini sormamak olmazdı, biz de bunu yaptık ve toplumun değişik kesimlerinden yüzün üzerinde eşrafımızın yorumlarını alarak kitaplaştırdık. Ortaya gelecek nesillere ilçemizin bugünlerinden küçük bir belge niteliğinde güzel bir eser çıktı.” dedi.

Exit mobile version