ÖNCE MENDİLİ SONRA KUPAYI KAPTILAR

Yayın: 08:42 - 14.02.2017
Güncelleme: 08:42 - 14.02.2017

Kağıthane Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlçe Spor Şenlikleri Mendil Kapmaca Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde, ilçe genelinden 20 okulun katılımıyla yıldızlar ve minikler olmak üzere 2 kategoride yapılan mendil kapmaca yarışması sona erdi. Miniklerde Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu, yıldızlar da ise Cengiz Han Ortaokulu şampiyon oldu.

Törene katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yarışmada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

İlçede sporun ve sporcunun gelişmesi için belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Başkan Kılıç, bu tür etkinliklerin çocuklarda bedensel ve zihinsel fayda sağladığını söyledi. Turnuvaya katılımlarından dolayı okul yöneticileri ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Kılıç, “Bu tarz takım oyunlarıyla çocuklarımız sosyal olmayı, paylaşmayı ve birlikte hareket etmeyi öğreniyorlar. Kendi aralarında bir takım ruhu oluşuyor. Daha iletişime açık ve dışa dönük oluyorlar. Bu da gelecekte onların aktif hayatta daha başarılı olabilmelerini, kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini sağlayacak” dedi.

Exit mobile version