Ahmet Şimşekli öğrenciler örnek oluyor.

Yayın: 10:05 - 14.02.2017
Güncelleme: 10:05 - 14.02.2017

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri “Topluma hizmet çalışmaları” kapsamında, Kartal’da Hürriyet Caddesinin başladığı noktada, Merkez Camii’nin karşısındaki tarihi hamamın köşesinde kar, yağmur, çamur demeden 25 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan 5 çocuk, 21 torun sahibi 85 yaşındaki Ağa Erkol’a doğum günü sürprizi yaptılar.

Günde 7-8 çift ayakkabı boyayarak ortalama 10-15 lira kazanan Ağa Erkol, “Paylaşmak mutluluktur, mutluluk paylaşmaktır” sloganıyla Kartal’ın birçok noktasında çeşitli etkinlikler düzenleyen öğrencileri karşısında görünce şaşkınlık ve sevincini gizleyemedi. Kendisini ziyaret ederek doğum günü pastası getiren öğrencileri kırmayan ve pastanın üzerindeki mumları üfleyen, ardından da kendisi için hazırlanan hediyeleri alan Ağa Erkol, Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini öperek teşekkür etti.

“Toplumsal ihtiyaçları göz önünde bulunduruyoruz.”

Amaçlarının bilinçli, sorumluluk sahibi, vatanına ve milletine yararlı öğrenciler yetiştirmek olduğunu vurgulayan Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Ahmet Şentürk, “Öğrencilerimizle birlikte bir projeye daha imza attık. Kartal’da herkesin tanıdığı amcaya doğum günü sürprizi yaptık, gıda paketleri ve kışlık kıyafetler götürdük. Öğrencilerimiz kendi elleriyle hazırladıkları paketleri amcaya verip elini öptüler. Toplumsal ihtiyaçları göz önünde bulundurarak ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirerek vatana, millete faydalı öğrenciler yetiştiriyoruz.” dedi.

Exit mobile version