Büyük Erzurum Sofrasında ilginç Cağ kebap kampanyası

Yayın: 11:16 - 04.01.2010
Güncelleme: 11:16 - 04.01.2010

Erzurum kültürümüzün vazgeçilmez damak tadı olan Cağ Kebabını daha fazla insana tanıtmak için farklı yöntemler uygulanıyor …

Bu tanıtım uygulamasına güzel bir örnekte Kartal’da faaliyet gösteren Büyük Erzurum Sofrası adında ki Cağ Kebap ta iddialı olan mekan.

Evet Cağ kebap işi yapan mekanlarda menü genelde aynıdır. Ayran aşı, salata, cağ kebap ve kadayıf dolması.  

Büyük Erzurum Sofrası, işte bu menüyü “iki kişi gel bir kişi ücreti öde” şeklinde bir kampanyayla müşterilerine sunuyor.  

Kültürümüzün vazgeçilmez parçası olan yöresel yemekler şimdilerde unutulmaya yüz tutmuş durumda…  Adlarını ve tatlarını unuttuğumuz yöresel yemeklerimizi aramasak da aslında onların boşluğunu her yemekte fark ediyoruz.  Birbirinden güzel ve farklı tatlarla donatılmış Anadolu lezzetlerini bizlere sunan mekânlarda bu boşluğu biraz olsun doldurmaya çalışıyoruz.

İşte yöresel tatlarımızı bizlere hatırlatan ve Erzurum kültürünün değişmez yemeği olan cağ kebabını bizlere en güzel şekilde sunan muhteşem bir mekân: “Büyük Erzurum sofrası!”

Sıcak karşılaması, hızlı servisi ve zengin menüsüyle Erzurum’un yöresel tatlarını bir araya getiren bu mekân, günden güne fastfooda alışan ağız tatlarımızı geleneksel yemeklerle süslüyor.

Erzurum’un değişmez tatlarını özleyenlerdenseniz Büyük Erzurum Sofrası Kartal – Atalarda sizleri bekliyor.

Tlf: 0 216 488 47 47

Exit mobile version