Afganistan Cemiyet-i İslami Partisi Ziyareti

Yayın: 13:24 - 06.04.2017
Güncelleme: 13:24 - 06.04.2017
Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfımızın Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan,beraberinde Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcımız Mehmet Altınöz ve Genel Sekreterimiz Doğan Bekin ile birlikte Erbakan Hocamızın kadim dostu, Afganistan Cemiyet-i İslami Partisi Lideri merhum Burhanettin Rabbani’nin oğlu, Cemiyet-i İslami Lideri, Afganistan Yüksek Barış Konseyi Başkanı ve Afganistan Dışişleri Bakanı Sayın Salahuddin Rabbani ile Afganistan’ın Türkiye Büyükelçisi  Sayın Amanullah Jayhoon’un rezidansında bir araya geldiler. Görüşmede Afganistan’ın Türkiye Büyükelçisi Sayın  Amanullah Jayhoon da hazır bulundular.
İkili arasındaki görüşme çok sıcak bir atmosferde gerçekleşmiş olup, her iki tarafta bu görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirmiş oldular. Afganistan Dışişleri Bakanı, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyi en kısa zamanda Afganistan’da ağırlamaktan büyük bir  memnuniyet duyacağını ifade ederek sözlü davetini iletmiş oldu.
Bu arada,Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Afganistan Dışişleri Bakanı Sayın Salahuddin Rabbani’yi 13-14 Mayıs 2017’de İstanbul’da düzenlenecek “Uluslararası Yeni Bir Dünya Buluşması” programına bizzat davet etti.
Exit mobile version