Başkan Öz kim için “Büyükşehire gitti bozuldu” dedi?

Yayın: 06:10 - 10.04.2017
Güncelleme: 06:10 - 10.04.2017

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, İBB Meclis Üyesi ve Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek hakkında skandal ifadelerde bulundu. Belediye Başkanı Öz, Ebubekir Taşyürek’in bütçe konularında doğruları dile getiren bir meclis üyesi olduğunu ancak buradan gittikten sonra değiştiğini söyledi.

Ebubekir Taşyürek buradan gidince değişti

Öz, “Geçen dönem aramızda bulunan ve iyi bir meclis üyeliği yapan Ebubekir Taşyürek vardı. Mali Müşavir olduğu için bütçe konusunda doğru şeyler söylüyordu. Büyükşehire gitti bozuldu, buradaki Ebubekir ile oradaki Ebubekir arasında büyük fark var” dedi.

Aslında Taşyürek’ten ders alınması gerektiğini belirtti

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, AK Partili meclis üyelerine eleştiri yapmadan önce bütçe ve Mali isler konusunda geçen dönem belediye meclis üyeliği yapan Ebubekir Taşyürek’ten ders almaları gerektiğini söyledi.

Konuşmasında; “Geçen dönem aramızda bulunan ve iyi bir meclis üyeliği yapan Ebubekir Taşyürek vardı. Mali Müşavir olduğu için bütçe konusunda doğru şeyler söylüyordu.” İfadesini kullanan Belediye Başkanı Altınok Öz, yapılan eleştirilere sırasıyla cevap verdi.

Ebubekir Taşyürek’in Kartal Belediye Başkanı tarafından gündeme getirilmesi Kartal gündeminde yerini alarak, anlamlı ve önemli bulunduğu kamu oyunda ifade ediliyor.

Exit mobile version