SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Eğitim

Sancaktepe’de Yaz Spor Okulları Başladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediyesi’nin organize ettiği yaz spor okulları Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in açılış yapmasıyla başladı.07–14 yaş arası çocukların ücretsiz olarak yararlandığı ve birçok spor dalında eğitime başlayan yaz okulları; Başkan İsmail Erdem tarafından start verildi. Ardından karşı karşıya gelen iki futbol takımının ilk başlama vuruşunu Başkan Erdem ile Eski Sivas Valisi Veysel Dalmaz birlikte yaptı.

Sancaktepe Belediyesi yaz okulları resmi açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Eski Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sancaktepe Akparti İlçe Teşkilat Başkanı Azmi Ekinci, Anadolu’nun parlayan yıldızı ve Türkcell Süper Ligi’ni ikinci bitiren Sivasspor’un başarılı Bakanı Mecnun Otyakmaz, eski Galatasaraylı milli futbolcu Tanju Çolak, Eski Fenerbahçeli ünlü futbolcu Çaykur Rize Spor Kulübü Teknik Direktörü Hasan Vezir, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda yaz spor öğrencisi katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, çocukların yaz sporu okullarıyla kötü alışkanlıklardan uzak durduklarını ve boş zamanlarını spor aktiviteleriyle değerlendirme fırsatı bulduklarını belirtti. Başkan Erdem;”Yaz döneminde okullar tatile girdikten sonra çocuklarımızı sokaktan kurtarmak için yaz spor etkinlikleri projesi düzenledik. Yaz spor okullarında bine yakın çocuğumuz kaydını alarak spor aktivitelerine başlamasını sağladık. Önümüzdeki dönemlerde gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor aktivitelerini gerçekleştirmek adına farklı branşlarda spor merkezleri açacağız. Yenidoğan merkezde Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek gençlerimiz hizmetin sunulacak olan olimpik yüzme havuzunu hayata geçireceğiz. Samanadıra’da ise İl Özel İdaresi’nin desteğini alarak 3 bin kişilik spor salonu açacağız.”dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanlığı olarak geçmişteki belediyelerden devri alınan spor kulüplerine destek vererek spor kulüplerinin devamını sağladıklarını ifade eden Başkan Erdem, her türlü spor branşına sahip çıkacaklarının altını çizdi.

Anadolu’nun parlayan yıldızı ve Türkcell Süper Ligi ikinci bitirilerek Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor’un başarılı Başkanı Mecnun Otyakmaz ise konuşmasında Türk sporunun yeni taze kanalara ihtiyacı olduğunu ve bu yaz gününde sahillerde olması gereken gençlerin stadyumda olmasının başarılı sporcuların Sancaktepe’den çıkacağının göstergesi olduğunu söyledi.

Eski Sivas Valisi Veysel Dalmaz bir selamlama konuşması yaparak, Sancaktepe Belediyesi’ni başarılardan dolayı kutladı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu, 07 Temmuz Salı Günü start aldı. Okulların kapanmasıyla birlikte faaliyetlerine başlayan Yaz Spor Okulu, Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi Stadyum’u Yenidoğan Spor Kompleksi ve diğer belediye spor merkezlerinde uzman hocalar eşliğinde spor faaliyetlerini sürdürmeye başladı. Çocuklar burada bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş oluyorlar. 7–14 yaş arası çocukların katıldığı okullarda her dalda etkinlik ve çalışmalar var. Futboldan yüzmeye, Uzakdoğu sporlarından masa tenisine birçok branşta eğitim veriliyor.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]