Hastanenin alt katı ‘Personel Dinlenme Alanı’ yapıldı

Yayın: 11:00 - 06.07.2017
Güncelleme: 11:00 - 06.07.2017

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personelin motivasyonun arttırılması, çalışanlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi amacıyla Hastane Acil Servisinin alt katında restorasyon çalışmaları gerçekleştirilerek “Personel Dinlenme Alanı” yapıldı.

C Blok Acil Servis alt katında bulunan alanın açılış törenine İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Yakup ÇAĞ, İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Habip YILMAZ, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Zuhal KARAKURT, Hastane yönetim ekibi, sağlık çalışanları ve alanın oluşturulmasında katkısı olan EkşioğluTria İnşaat Şirketi adına İç Mimar Yunus Emre EKŞİOĞLU katıldı.

Kaliteli, etkin ve verimli sağlık hizmeti sunmada çalışan personelin memnuniyeti, moral ve motivasyonunun yüksek olmasının önemli olduğunu ve bu kapsamda bu “Personel Dinlenme Alanı” yaptıklarını ifade eden Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Zuhal KARAKURT; emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Yeni oluşturulan alan ile acil serviste tek kişilik hasta odalarının da oluşturulabileceğini vurgulayarak hasta memnuniyeti ile personel memnuniyetinin bir bütün olarak sağlanabileceğini ifade etti.

“Personel Dinlenme Alanı”nın oluşturulmasında katkısı olan EKŞİOĞLU Tria İnşaat Şirketi adına katılan İç Mimar Yunus Emre EKŞİOĞLU; Hastane Yöneticisi Doç Dr. Zuhal KARAKURT’a teşekkürlerini sunduklarını belirterek, bu alanın yapımında katkı sağlamış olmanın kendilerini onurlandırdığını belirtti.

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN; yapılan bu dinlenme alanının iyi bir şekilde tasarlandığını, hastane personelinin dinlenme zamanlarında iş stresini bir nebze de olsa üzerlerinden atabilecekleri, konforlu bir alanın kazandırılmasında emeği geçenlerin gelecekte hayırla anılacaklarını belirtti.Genel Sekreter Prof. Dr. ORHAN, sağlık çalışanlarının dünyanın neresinde hangi şartlarda olursa olsun, sağlık çalışanı olmanın verdiği misyonu yerine getirdiklerinin altını çizdi. Yapılan tesis ve alanların birer ruh taşıdıklarını, bir annenin çocuğuna özen göstermesi gibi bu yerlere de aynı hassasiyetle davranılması gerektiğini, geçmişte yapılmış olan tesis ve alanları da aynı hassasiyetle restore ettiklerini belirterek bir kez daha bu alan için emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Genel Sekreteri Prof. Dr. ORHAN; Hastane Yönetimi ve sağlık çalışanları ile Birlik’te yeni yapılan alanları ziyaret etti.

 

Exit mobile version