Ahmet Şimşek, Yabancı dil öğrenin!

Yayın: 11:19 - 10.07.2017
Güncelleme: 11:19 - 10.07.2017

Ahmet Şimşek yabancı dilin önemini vurguladı ve gençlere, “Yabancı dil öğrenin. Kolejimiz İngilizce, Almanca ders veren ‘Yabancı Dil Okulu’ durumundadırve çok başarılı olmuştur.Bir ana sınıfı öğrencimizi bile alıp kutuplara bıraksanız, öğrendiği yabancı dili kullanarak evine dönebilir”dedi.

Kartal’da kurulan ve bölgenin ilk koleji olmasıyla dikkat çekenAhmet Şimşek Koleji, bu gururla başarılı öğrenciler yetiştiriyor. Yıllarca vatanına, milletine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmekle haklı bir üne kavuşan Ahmet Şimşek Koleji,yabancı dil eğitimiyle de dikkat çekiyor. Kolejin yabancı dil eğitimi, yerel ve ulusal basında da sık sık yer alıyor.

“Ana sınıfından itibaren yabancı dil öğretiyoruz.”

Yabancı dilin önemini vurgulayan ve gençlere “Yabancı dil öğrenin!” diye seslenen Ahmet Şimşek, “Eğitim kurumumuz İngilizce ve Almanca ders veren Yabancı Dil Okulu durumundadır. Bir ana sınıfı öğrencimizi bile alıp kutuplara bıraksanız, öğrendiği yabancı dili kullanarak evine dönebilir. Çünkü biz anaokulundan itibaren sistemli ve başarılı bir şekilde yabancı dil öğretiyoruz. Ben bir eğitim gönüllüsüyüm. Bu işe gönüllü olarak başladım. Çokuğraştık, çok çalıştık, çok didindik ve bu eğitim kurumlarını kurarak Türk gençliğine hizmet etmeye başladık. Bu güne kadar on binlerce öğrenciye diploma verdik. Çok şükür hepsi de iyi derecede yabancı dil öğrendiler, gerek yurt içinde, gerek yurt dışında başarılı oldular, iyi kurumlarda çalışıyorlar. Bizlerive ülkemizien iyi şekilde temsil ediyorlar” dedi.

Exit mobile version