Ahmet Şimşek; “Bu fırsatı kaçırmayın”

Yayın: 14:18 - 22.08.2017
Güncelleme: 14:18 - 22.08.2017

Kartal’ın gözbebeği olan Ahmet Şimşek Koleji, Lise 1. Sınıfa kayıt yaptıracak öğrenciler için 10 gün sürecek olan bir kampanya başlattı.

Ahmet Şimşek Koleji’nde, “Üniversitede başarı Lisede Başlar” sloganıyla uygulamaya konulan kampanya sayesinde bu yıl 9. Sınıfa başlayacak olan öğrenciler aylık 550 liraya kayıt yaptırabilecekler.

“Biz kendimizi eğitime adadık.”

Her fırsatta “Kolejde okumak her gencin hakkıdır” diyerek aileleri ekonomik anlamda zorlanmamaya çalıştıklarını dile getiren Ahmet Şimşek kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, “Biz kendimizi eğitime adadık. Aileler sevgili çocuklarımızın eğitimleri sırasında zorlanmamalıdır ki vatana millete hayırlı evlatlar yetişebilsin. Üstün eğitim veren A sınıfı bir kolej olmamıza rağmen fiyatlarımızı çok uygun tutuyoruz. Üstelik kitap, kıyafet ve tüm etkinliklerimiz de ücretsizdir. Bu nedenle 30 Ağustos tarihine kadar sürecek olan 10 günlük bir uygulama başlattık. Bu fırsatın kaçırılmaması gerekir. Lise 1. Sınıfa (9. Sınıf) kayıt yaptıracak olan sevgili öğrenciler ve değerli veliler, kolejimizin 550 TL aylık taksitle kayıt fırsatınıiyi değerlendirin” dedi.

Exit mobile version