Başkan İsmail Erdem’den Yıldız ailesine ziyaret

Yayın: 08:40 - 12.01.2010
Güncelleme: 08:40 - 12.01.2010

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, halkla buluşma programını geçen günlerde yaptığı Fatih Mahallesi ziyareti  ile sürdürdü. Başkan İsmail Erdem’in Fatih Mahallesi’ndeki ilk durağı Yıldız Ailesi oldu. Yıldız Aile’sine konuk olan Başkan İsmail Erdem ,ailenin sorunların dinleyerek her türlü sıkıntılarında  yardım elini uzatacaklarını söyledi.

Sancaktepe’de ev ziyaretlerinin bir sorumluluk vazifesi olduğunu ifade eden Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’de birçok yardıma muhtaç ailenin olduğunu, bunun bilincinde olduklarını belediye olarak sosyal sorumluluktan kaçmayarak İlçe’ye Sancaktepe Aşevi’ni kazandırdıklarını belirtti.

Ev sohbetinde hanımlarla bir araya gelen, onların dilek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Erdem, burada yeni projelerini anlattı ve Sancaktepe’’de 9 ay boyunca gerçekleştirdikleri hizmetleri paylaştı. Sancaktepe’ye  yapılacak vizyon projeler ve yatırımlarla ilgili  açıklamalarda bulunan Başkan Erdem,göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösterdiğini vurguladı.Erdem; “Sizlerin dertleri ve sorunlarına birlikte çözüm bulmaya çalışacağız.Her zaman yanınızdayız” dedi.

Exit mobile version