Ahmet Şimşek, velilerimiz müsterih olsunlar

Yayın: 07:48 - 13.09.2017
Güncelleme: 07:48 - 13.09.2017

Ahmet Şimşek, “Değerli velilerimiz müsterih olsunlar. Emanetlerine gözümüz gibi bakacağız.Vatanına, milletine, bayrağına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, başarılı insanlar olarak yetişmeleri için ne gerekirse yapacağız.

Ahmet Şimşek Koleji’nin yeni minikleri sınıfları doldurdular.2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 1. Sınıfa başlayarak sınıf öğretmenleri Ercan Coşkuner, Duygu Demir, Tuğçe Çalışkan, Merve Özel’le ve yeni arkadaşlarıyla tanışan öğrenciler, uyum programı kapsamında okullu olmanın mutluluğunu yaşadılar. Öte yandan ana sınıfı öğrencileri de okula ilk adımlarını attılar ve öğretmenleri Yeliz Polat Yazan, Merve Gümüş, Neslihan Gerekmen, Merve Ergün ile birlikte sınıfları doldurdular. Çocuklarını yalnız bırakmayarak okula gelen veliler de onların ilk gün heyecanına ortak oldular ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mutluluktan uçuyorlar.

Uyum programı nedeniyle 2017-2018 eğitim öğretim maratonunabir hafta erken başlayan minik öğrenciler okullu olmanın verdiği gururla, yeni arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle tanışmanın mutluluğuyla heyecanlı anlar yaşadılar. Derslerde öğretmenlerinin anlattıklarını dikkatle dinleyen ve ders aralarında birbirinden neşeli oyunlar oynayan minik öğrenciler, yeni yaşamlarının ilk adımlarını da atmış oldular.

“Değerli velilerimiz müsterih olsunlar.”

Okula yeni başlayan öğrencilerin gözlerindeki mutluluk ve heyecan pırıltısının çok net görüldüğünü söyleyen kolejin kurucusu Ahmet Şimşek, “Öğrencilerimiz bu gün yeni bir hayata başladılar. Bu gün onların yaşamında bir dönüm noktasıdır. Çok sevgili öğrencilerimizi bize emanet eden değerli velilerimiz müsterih olsunlar. Emanetlerine gözümüz gibi bakacağız. Vatanına, milletine, bayrağına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, başarılı insanlar olarak yetişmeleri için ne gerekirse yapacağız”dedi.

Exit mobile version