Ahmet Şimşekli öğrencilerden Kızılay’a kan desteği

Yayın: 20:01 - 27.09.2017
Güncelleme: 20:01 - 27.09.2017

Kartal’da Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle gerçekleştirilen kan bağışı kampanyaları ilgi görüyor ve takdirle karşılanıyor.
Ahmet Şimşek Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, 2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte sosyal sorumluluk projelerine de hız verdiler ve 2 günlük kan bağışı kampanyasıyla bir kez daha göz doldurdular. Öğrencilerle öğretmenler, Kartal’ın birçok bölgesini dolaşarak kan bağışı duyurusu ve daveti yaptılar. Kartal’da yaşayanlardan olumlu geri dönüşler alındığı için geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyası yıl boyunca tekrarlanacak.
“Kartal’da dikkat çekiyor, iz bırakıyoruz.”
Sosyal sorumluluk projeleriyle Kartal’da etkili olduklarını ve iz bıraktıklarını belirten Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin, “Okulumuzun en önemli özelliklerinden birisi de sosyal sorumluluk projeleri geliştirmek, öncülük yapmak ve örnek oluşturmaktır. Öğrencilerimizle birlikte güzel işler yapıyoruz ve elimizden geldiğince çevremize yararlı olmaya çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizle Kartal’da dikkat çekiyoruz ve iz bırakıyoruz. Öğrencilerimiz de projelerimiz kapsamında toplum hizmeti yaparak bireysellikten uzaklaşıyorlar, arkadaşları ve çevreleriyle iletişimlerini üst düzeye çıkıyorlar. En önemlisi de kendilerini geliştirerek birçok alanda başarılı oluyorlar” dedi.

Exit mobile version