Kartalspor’un yüksek tempolu Antalya kampı

Yayın: 10:35 - 13.01.2010
Güncelleme: 10:35 - 13.01.2010

Kartalspor Titanic Otelde 11 günlük kamp boyunca günde çift antrenmanla ikinci devre hazırlık çalışmalarını sürdürüyor, takımın hırslı çalışması moral ve motivasyonu teknik heyeti memnun ederken iyi bir kamp sureci geçirdiler.

Bu arada yapmış olduğu hazırlık maçlarında, Kocaeli ile 0-0 berabere, Bolusporla yapmış olduğu maçta 5-4 galibiyet alıp, Karabüksporla ise 1-1 berabere kalarak özel maç trafiğini noktalayıp İstanbul döndü.

Kampta bulunan teknik direktör Kadir Özcan, hocalar, Hasan Olpak, Kenan Sivrikaya, Saadettin Demirtaş,  Sonkan Konak, Erdoğan Özyuva, Nail Timurcioğlu ve futbolcular bu kısa sürede çok faydalı bir kamp süreci yasadıklarını belirttiler. Kadir Hoca bu kadar verimli çalışmadan sonra bir hafta daha kampı uzatmak istediğini yönetime belirtince hocanın bu isteğini kırmayıp kampı bir hafta daha uzatan fedakâr yönetim kurulu Antalya Titanic Otelde çalışması için Kartalspora imkân sağladı. Morallerin en üst seviyede olduğu bu ortamda kamp dönüşü kendi sahasında Altay’ı yenip ikinci yarıya 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşarlar. İnşallah bu kadar verimli kamp dönemi de karşılığını bulmuş olur.

Kadir Hoca; Mesut, Cem, alt yapıdan Kaan ve Samet’in katılımı bize yeni transfer olarak sayılır. Transferde harcanacak paraları kendi oyuncularımıza dağıtıp motivasyonlarını en üst düzeye çekeceğinden 2.yarı transfer yapılamamasının da bu gelen oyuncularla biraz olsun transfer eksiğimizin karşılanabıleceğini söyledi. Son olarak; Kartalspor ilk yarıda göstermiş olduğu performansı ikinci yarıda da göstererek yoluna devam edeceğini belirtti.

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version