Kartal Belediyesi “Güreşecek”

Yayın: 07:46 - 14.01.2010
Güncelleme: 07:46 - 14.01.2010

Kartalın spor sever Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz, Kartal’da yine bir ilki gerçekleştirdi ve Kartal Belediye spor Güreş Şubesini faaliyete geçirdi.Kartal Belediyesi Spor Kulübü Güreş Şubesi Teknik Direktörlüğüne Milli Güreşçi İsmet Bağcı’nın getirildiği öğrenildi.

Kartal Belediye spor futbol de olduğu gibi şimdi de Ata sporumuz güreşte atağa geçti. Sporcu potansiyeli açısından zengin kaynaklara sahip Kartal’da yarının şampiyonlarını yetiştireceklerini belirten Kartal Belediye Başkanı, Kartalspor ve Kartal Belediye spor Kulübü onursal Başkanı Op.Dr. Altınok Öz, özellikle amatör spor branşlarında ayırım yapmadan sporun her dalına sahip çıktıklarını hatırlattı.

Boks Takımı Kurulacak
Kartal Belediyesi bünyesinde futbolden sonra güreş sporunu da dahil ettiklerini belirterek, “Kartal özellikle futbol de, güreşte ünlü ve milli sporcular yetiştirmiş bir ilçe konumunda olduğu bilinmektedir. Yarının Olimpiyat, Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonlarını yetiştirme noktasında başlattığımız çalışma sonuncunda Kartal Belediye spor Greko-Romen Güreş takımımızı oluşturduk ve güreş takımımızın başına deneyimli bir sporcu olan milli güreşçimiz İsmet Bağcı’yı getirdik. Kısa bir süre sonra Kartal Belediyesi Boks şubesinide faaliyete geçirerek Balkan Boks Şampiyonumuz Faruk Karatop’u takımı teslim edeceğiz. Kartal belediye hizmetlerinde olduğu gibi sporun ve kültüründe merkezi olacaktır.” Dedi.

Mindere Çıkacaklar
Kartal Belediye spor Kulübü Güreş Şubesi Teknik Direktörü İsmet Bağcı,Kartal Belediye spor Güreş takımının 16-17 2010 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan İstanbul Şampiyonasına 9 genç güreşçi ile iştirak edileceğini belirterek, “ Kartal Belediye spor Güreş takımı olarak 9 Lisanslı güreşçimizle katılacağımız İstanbul şampiyonasına iyi bir ortamda hazırlandık.Minder tecrübesi olan pehlivanlarla minderde madalya arayacağız. Spor’a ve sporcuya olan destek ve katkılarından dolayı Kartal belediye Başkanımız Op.dr. Sayın Altınok Öz ve Kartal Belediye spor Kulübü Yönetim Kurulu başkanı Dr. Sayın Turgut Mermertaş’a teşekkür ediyorum.Futbol de olduğu gibi güreşte de Kartal’ın ve Kartal Belediyesi’nin ismini duyuracağız.Hedefimiz Türkiye şampiyonası” dedi.
Bağcı, tüm sıkletlerde madalya beklediğini de sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version