Ahmet Şimşek’de Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul veli toplantısı gerçekleşti

Yayın: 12:36 - 10.10.2017
Güncelleme: 12:36 - 10.10.2017

Dayanışma örneği sergilediler.

Ahmet Şimşek Koleji’nde okul, veli, öğrenci birlikteliğinin pekiştirilmesi ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesi amacıyla düzenlen veli toplantısında dayanışma örneği sergilendi.

Ahmet Şimşek Koleji’nde düzenlenen Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul veli toplantısı, velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Okul, veli, öğrenci birlikteliğinin pekiştirilmesi ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya katılanlar birbirleriyle tanışıp kaynaştılar, zaman zaman koyu sohbetlere daldılar ve dayanışmanın ne kadar önemli bir kavram olduğunu gösterdiler.

Okulun gösteri merkezinde düzenlenen kokteyl ile başlayan toplantıya katılan veliler, öğretmenlerle bireysel olarak görüştüler. Sınıflarda gerçekleştirilen bilgilendirmeye yönelik toplu çalışmada da velilere, çocukların okul ortamındaki davranışlarıyla ve başarılarıyla ilgili bilgiler verildi.

“Okul, aile, öğrenci üçgeni çok önemlidir.”

Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli veli toplantısıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Veli toplantıları, ‘OKUL, AİLE, ÖĞRENCİ’ üçgeninin kurulmasında çok önemlidir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk veli toplantısını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu toplantıda öğretmenlerimizle velilerimiz önce bireysel olarak görüştü, sonra da sınıflarda bilgilendirmeye yönelik toplu çalışmalar gerçekleşti. Toplantımız sırasında yıl içerisinde karşımıza çıkacak olan konular, sınavlar, program içerikleri, müfredat, ‘Yetenek Akademisi’ kapsamındaki kulüp etkinlikleri ve törenler konuşuldu. Katılım çok yüksek oldu, teşekkür ederiz.”

Exit mobile version