Mehmet Pervane Hocanın Ümraniye’ye tayini çıkarıldı

Yayın: 17:50 - 10.10.2017
Güncelleme: 17:50 - 10.10.2017

Kartal Uğur Mumcu Mah. Yunus Emre Camiinde çok başarılı bir şekilde görev yaparken anlamsız bir tayin kararıyla görev yeri değişen İmam Hatip Mehmet Pervane duygusal bir mesajla veda etti.

Prefabrik mescidi külliyeye dönüştürdü, şimdi Kartal’dan gönderildi.

Diyanet Teşkilatı içerisinde özellikle İstanbul’da başarılarıyla dikkat çeken hatta Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Millet Camiye layık görülen başarılı sevilen İmam Hatip Mehmet Pervane Hoca yeni görev yeri olan Ümraniye Medine Camiye giderken görev yaptığı süre içinde bizzat kendi gayretleriyle yapılan hizmetleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özetledi.

 

Selamünaleyküm d eğerli dostlar!
15 yıldır aşk ve heyecanla görev yaptığım, Kartal Uğur Mumcu Mah. Yunus Emre Camiinden, Ümraniye Medine Camii’ne tayinim çıktı. Bu Süre zarfında kimde benim hakkım varsa helal olsun, bende hakkı olan varsa yüzleşmeye ve ödemeye hazırım, sizde hakkınızı helal ediniz.

NOT: 2002 yılında atandığım prefabrik mescit olan Yunus Emre Mescidi, şu an büyük bir külliye dönüştü elhamdülillah bünyesinde 5 derslikli kız Kuran kursu, 2 sınıflık 2/ 6 yaş kreş, 1 erkek kuran kursu, 500 kişilik salon, endüstriyel mutfak, “soğuk hava depoları” dahil, spor salonu, taziye evi, okuması Salonu, çay ocağı, şu anda halihazırda aktif faal bir külliye, Her yıl 250 / 300. Fakir Ailelerimize Ramazanda Erzak, her yıl Kurban bayramında 150/ 200 Fakir fukaraya Kurban et bağışı, 3 yıldır Ramazan boyunca 500 kişiye iftar verdiğimiz ve 3 dönem mezun ettiğimiz, bu 4. dönem bu sene de 45 öğrenciye burs verdiğimiz bir Cami ve külliye.
Rabbim bu hizmetlerde bize maddi ve manevi destek olan ve yardımlarını esirgemeyen bütün hayır sahibi kardeşlerime, cami cemaatime, camii derneğime ve bu mahallede oturmamasına rağmen ciddi manada siyasi, idari ve hayri anlamda camiimize destek olan bütün kardeşlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. Allah emeği geçenlere cennetini ve cemalini taltif eylesin inşallah” dedi.

Exit mobile version