Sultanbeyli haklının spor heyecanı

Yayın: 07:21 - 16.01.2010
Güncelleme: 07:21 - 16.01.2010

Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu basketboldan hentbola, aerobikten bilardoya birçok dalda sporseverlere hizmet veriyor.Sultanbeyli’nin her geçen gün artan kültürel ve sportif faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi. Sultanbeyli Belediyesi Kapalı Spor Salonu çeşitli dallarda sporseverlere hizmet vermeye başladı.

Battalgazi Mahallesi’nde, kent merkezinden yaklaşık 20 dakikalık yürüyüş ya da araçla 5 dakikalık mesafede yer alan salonda, basketbol, voleybol, hentbol, antrenman, fitness, bilardo ve air hokey salonları ile bilgisayar sınıfı bulunuyor. Teknoloji harikası olan aletlerle donatılmış fitness salonunda koşu bandı, eliptik trainer ve yatay bisikletler başta olmak üzere biceps ve triceps içerikli spor malzemeleri bulunuyor.

Bilgisayar sınıfında toplam 24 adet bilgisayar, bilardo salonunda 6 adet bilardo masası, air hokey salonunda 6 adet oyun masası ve 80 metre kare büyüklüğünde Uzakdoğu sporlarının yapılacağı antrenman salonu yer alıyor.

Salonda bütün spor dallarındaki faaliyetler, alanında uzman eğitmen kadro ile yapılarak halkın sportif faaliyetlerini bilinçli bir şekilde gerçekleştirmesi amaçlanıyor.

Exit mobile version