SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Şenol Yondemir, görevini Demiray’a devretti

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Kartal’ın eski ilçe başkanı Şenol Yondemir, görevini törenle Cemal Demiray’a devretti.

  Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçenin yeni Başkanı Cemal Demiray, 14 Ocak günü İstanbul İl başkanı İhsan Barutçu’dan beratını aldıktan sonra, 15 Ocak akşamı, MHP Kartal İlçe binasında, İl yöneticilerinin de katılımı ile yapılan tören ile İlçe eski Başkanı Şenol Yondemir’den görevi teslim aldı.

 

Törene, MHP İstanbul İl Başkan yardımcısı İbrahim Cingi, Bölge Başkanı Nevzat Ünlütürk, il yöneticisi Neşet Ünkaracalar, Yüksel Cebe ile eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

  İl Başkan yardımcısı İbrahim Cingi, Şenol Yondemir’e bugüne kadar yaptığı katkı ve başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür ederken, Cemal Demiray ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

  Bölge Başkanı Nevzat Ünlütürk, yaptığı konuşmada; ” Yeni yönetim kurulu üyelerini tanıyınca, MHP Kartal İlçe teşkilatının bir yıldız gibi parlayacağına inancım daha da pekişmiş oldu. Yeni İlçe Başkanımız Cemal Demiray’a görevinde başarılar dilerken, Şenol yondemir’e de Kartal’da ki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

  İlçe eski Başkanı Şenol Yondemir’de yaptığı kısa konuşmasında; ” İlçe Başkanlığımız süresince elimden geldiğince tarafsız ve herkesi birleştirici bir politika izledim. Şahsi sebeplerimden ötürü istifa etmiş olsam bile şu ana kadar görevimin başında idim. Kartal’a ve partime katkım oldu ise ne mutlu. Sayın Cemal Demiray ve yönetim kuruluna başarılar dilerken, dün olduğu gibi, bundan sonrada hep teşkilatımın emrinde olacağım” dedi.

   Yeni İlçe Başkanı Cemal Demiray yaptığı teşekkür konuşmasında; ” Törene katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederken, Sayın Şenol Yondemir’e, ilçemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Cenabı Allah yardımcımız olsun” temennisinde bulundu.

   Tören sonrası yeni yönetim, İlk yönetim kurulu toplantısı ile görevine başladı.

                                                                                                                                                    Necdet Türküzel

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]