Pendik’te araç kontrolden çıktı: 4 yaralı

Yayın: 12:20 - 26.10.2017
Güncelleme: 12:20 - 26.10.2017

Pendik’te kontrolden çıkan bir araç yaklaşık 100 metrelik yamaçtan aşağıya yuvarlandı. Kazayı görüp yardım etmek için duran bir başka şoförün otomobiline ise tır çarptı.

 

Olay, Pendik Kavakpınar Mahallesi Kuleli Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 UZ 3216 plakalı otomobilin sürücüsü virajı döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yaklaşık 100 metrelik yamaçtan aşağıya yuvarlandı.Yuvarlanarak Pendik Kurtköy Bağlantısı Pendik istikameti güney yan yolu kenarına düşen araç yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçta bulunan Belil Altun, Emin Bitkaya, Ramazan Boğazkaya ve Ömer Karatay sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı.

Kazaya yardıma gitti ikinci kaza meydana geldi

Öte yandan, Pendik Kurtköy Bağlantı Yolu Pendik İstikametinde seyir halinde olan 54 YY 568 plakalı aracın sürücüsü yan yoldaki kazayı görüp yardım etmek üzere araçtan indi. Bu sırada aynı yönde ilerleyen 34 ZM 9206 plakalı tır yol kenarındaki aracı farkedemeyerek arkadan çarptı. İki araçta da maddi hasar oluştu.

Exit mobile version