Başkan Öz, projeleri yerinde inceledi

Yayın: 10:05 - 02.11.2017
Güncelleme: 10:05 - 02.11.2017
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ferhat Epözdemir ve Zafer Polat ile birlikte; Yakacık Havuzlu Park, Yaşlı Bakım ve Huzurevi ile Masal Müzesi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

 

İnceleme boyunca Başkan Altınok Öz’e İBB Meclis Üyeleri Ferhat Epözdemir ve Zafer Polat’ın yanı sıra Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan eşlik etti. Başkan Altınok Öz’ün ilk durağı, Yaşlı Bakım ve Huzurevi oldu. Başkan Altınok Öz, İBB Meclis üyelerine buradaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe gezisinin devamında Başkan Altınok Öz beraberindekiler, sırasıyla Yakacık Havuzlu Park ve Masal Müzesi’ni ziyaret etti.

 

İBB Meclis Üyeleri’nden Projelere Övgü

 İBB Meclis Üyeleri Ferhat Epözdemir ve Zafer Polat, çalışmalarından dolayı Başkan Altınok Öz’ü tebrik ederek, Kartal’da 2009’dan bu yana gerçekleşen çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Altınok Öz de İBB Meclis üyelerine teşekkür ederek,  projeler tamamlandığında kendilerini açılış törenlerinde görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Exit mobile version