Uğur Mumcu YKYM çok faal!..

Yayın: 08:07 - 20.01.2010
Güncelleme: 08:07 - 20.01.2010

Uğur Mumcu Yaşam Kalitesi Yükseltme Merkezinde mahalle yararına çok çeşitli etkinlikler yapılıyor. Merkez bünyesinde farklı aktivitelerle mahalle halkına hizmet verdiklerini belirten çiçeği burnunda merkez sorumlusu Berat Gümüş hanım, “Kültür Başkanlığımız tarafından, Kültür sanat bülteninde belirtilen gün ve saatlerde tiyatro, sinema gösterimleri mahallelinin yoğun ilgi ve katılımıyla devam etmektedir.

Çocuk tiyatrosu, Türk Halk Müziği kursu gibi bir takım etkinlikler yapılmaktadır.
Uğur Mumcu Mahallesi sakinleri ve YKYM olarak belediye başkanlığımızın farklılığının farkındayız, bundan da gurur duyuyoruz.

“ Kadınlar Kartalda Yerel Yönetim Sürecine Katılıyor”

Kartal belediyesi ve kadın emeğini değerlendirme vakfı işbirliği ile Kartalda kadınlar ve çocukların daha iyi koşullarda yaşaması için “Benimde Fikirlerim Var” “ Kadınlar Kartalda Yerel Yönetim Sürecine Katılıyor” Projesi kapsamında 10.12.2009 YKYM nde yapılan toplantı gerçekleştirildi.

Katılan kadınların talepleri 14 başlık altında toplanarak, bu sorunların görünür hale getirilmesi ve çözümüne dair yapılacak çalışmalara liderlik yapabilecek sorunları bilen gönüllü vakit ayırabilecek 9 kişilik mahalle kadın komitesi oluşturulmuştur. Toplantılar her ay periyodik olarak devam edecektir.

Takım ruhunu yakaldık…

Ağustos ayında faaliyete geçtiğimiz iftar etkinliğimizle birlikte YKYM binasında birçok değişiklikler fiziken de gerçekleştirilmiştir. YKYM binasında belediyemiz adına çalışan tüm personelimizle takım ruhunu yakalayarak uyumlu bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Kartal Belediye ailesinin Uğurmumcu YKYM takımı olarak belediye başkanlığımızla beraber yürüttüğümüz koordineli çalışmalara ve yeniliklere istek kararlılıkla devam ediyoruz edeceğiz.

“Kartalın kanatlarının büyüklüğü yükseldikçe ortaya çıkar ”dedi.

Exit mobile version