230 Belediye Başkanı Buluştu

Yayın: 08:44 - 20.01.2010
Güncelleme: 08:44 - 20.01.2010

Türkiye Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Belediyelerde Liderlik, Yerel Yönetişim ve Personel İstihdamı Yöntemleri Semineri” tamamlandı. Programın açılışını Başkan Topbaş yaptı.

 

Taksim’de bulunan The Marmara Otel’de, 230 il ve ilçe belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş yaptı. Başkan Topbaş yaptığı konuşmada, İstanbul’un 2010 Kültür Başkenti Seçilmesinin önemine değinirken Marmara Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Marmara Belediyeler Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın ise yerel yönetimlerle üniversiteler arasında yapılan işbirliklerinin faydalı sonuçlar getireceğine inandığını belirtti.

Üç gün süren eğitim programı kapsamında yerel yönetimler konusunda uzman olan aydınlar, akademisyenler ve bilim adamları tarafından “Belediyelerde Liderlik, Yerel Yönetişim ve Personel İstihdamı” konularında 12 ayrı seminer verildi. Geniş kapsamlı eğitim programı, Miniaturk, Panorama 1453, İSTON A.Ş. ve İSFALT A.Ş.’de yapılan tarihi, kültürel ve teknik inceleme programlarıyla sona erdi.

Türkiye’nin dört bir yanından 230 il ve ilçe başkanının katıldığı etkinliklerin oldukça faydalı geçtiği ortak görüşünde birleşen katılımcılar, Türkiye Belediyeler Birliği’ne, Marmara Belediyeler Birliği’ne ve İstanbul Aydın Üniversitesi’ne teşekkürlerini sundular.

Exit mobile version