Ünsal Kıraç, Kartal Ak Parti İlçe Başkanlığına mı hazırlanıyor?

Yayın: 09:21 - 20.11.2017
Güncelleme: 09:21 - 20.11.2017

Ak Parti teşkilatlarındaki metal yorgunluğu gerekçesiyle yapılması beklenen değişiklikte Kartal’a deneyimli politikacı Ünsal Kıraç’ın ismi geçtiği söyleniyor.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından, Yerel yönetimler ve teşkilatlar üzerinde yoğun bir çalışma yürütüldüğü bugünlerde, Kartal’ı da mercek altına aldığı belirtildi. Yakın geçmişte yaşanan seçimler öncesinde Cumhurbaşkanının özellikle Kartal’a miting amacıyla gelmesine rağmen, teşkilatın beklenen başarıyı yakalayamaması ve hükümeti temsil eden bir muhalefet anlayışını sergileyememesi, Kartal’a neşter vurulması gerektiği sonucunu doğuruyor.

Bu durum karşısında siyasi kulislerde yaşanan gelişmelerin Kartal’da deneyimli tecrübeli isimlerle, toparlayıcı bir anlayışla etkin çalışma yapılacağı konuşulmaktadır. Bu çalışmayı da, başarabilecek tecrübeye sahip olarak 94 ruhuyla hareket edecek olan ekibin gerçekleştirebileceği konusunda görüş birliği olduğu söyleniyor. Her ne kadar Erzurum Büyükşehir Belediyesinde görev yapmakta olsalar da bu ekip Kartallı olduğu için Kartal siyaseti ile olan ilişkilerini hiç koparmadan belediyecilik tecrübesini geliştirmektedirler.

Ünsal Kıraç isminin, Kartal’da Ak Parti teşkilatını toparlayıcı tecrübe ve birikime sahip olduğu düşüncesiyle, bir takım çalışmalar yapmaya başlandığı gözlendi. İlçe Başkanlığı ve teşkilatta yapılacak olan değişiklikle yeni bir heyecan getireceği ifade edilmektedir. Yerel Yönetimlerden ve Teşkilatlardan sorumlu mercilerce yapılan değerlendirmelerin Ünsal Kıraç ismi üzerinde durulduğu kulislerde konuşulmaktadır.

Exit mobile version