SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Özcan:“ Kartallılar, Kartalspor’a Sahip Çıksınlar “

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1 ligin güçlü ekibi Kartalspor’un başarılı Teknik Direktörü Kadir Özcan, Kartalspor-Altay maçını şöyle yorumladı:

“ Öncelikle kazandığımız için mutluyuz 2. yarıya iyi başladık. Karşılaşmaya çok iyi başladık. Altay takımının çok iyi bir takım olduğunun bilincindeydik. Rakibimiz Altay’ı iyi biliyoruz, iyi tanıyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir ekip Fuat Yaman, gibi tecrübeli bir kardeşimiz takımın başında.

Onun için bizde ona göre,kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanma adına mücadelemizi verdik ve kazandık.Bu arada değerlendiremediğimiz iki tane net gol pozisyonlarımız var. Ne olursa olsun bu mücadeleden galip çıkan oyuncularımı gönülden kutluyorum” dedi.

Önlerini Açmak Zorundayız
Kartalspor’un teknik patronu Kadir Özcan, şöyle devam etti:

“ Çok zor şartlarda mücadele ettiler ve kazanan taraf oldular. Mücadeleden yılmayan bir Kartalspor var ortada. Bunu sizlerde biliyorsunuz.Devre arasında kadromuza oyuncu katamadık ama ne olursa olsun mevcut kadrodaki oyuncularıma güvenim TAM. Bizim en büyük handikap’ımız bundan sonraki süreçte şu olabilir. Sakat ve cezalı topçumuz olursa biraz sıkıntı yaşayabiliriz. Bu arada Kartalspor’u da düşünmek zorundayız.

Okan gibi, Fatih gibi, Kaan gibi ve Samet gibi genç oyuncularımızla takımı takviye ederiz. Ben onlara da güveniyorum. Türk futbolunun onlara ihtiyacı var hep aynı oyuncularla devam etmenin bana göre sakıncası var. Arkadan gelen genç yıldızların önünü açmak zorundayız.

İşe bugün Okan Yıldız, çıktı,oynadı.Aslanlar gibi.İnşallah diğer arkadaşları da bu şansı bulurlarsa her bakımdan iyi olur düşüncesindeyim. Biz, Kartalspor olarak bu şartlarda elimizden geldiği mücadeleyi göstermeye çalışacağız”diye konuştu.
Çağrı da bulundu
Özcan: “ Artık Kartal’ın ileri gelenlerinin Kartalspor’a sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum. Belediye başkanıyla, Yusuf İnanır beyle birlikte takıma destek vermeleri gerektiğine inanıyorum.

Takıma katkı yapmalarını bekliyoruz İnşallah bundan sonra Kartal’lı İş adamlarımız Kartalspor’a desteklerini verirler diye düşünüyoruz.Altay’a da bundan sonraki maçları içinde başarılar diliyorum” ifadesini kullanarak Kartallı İş adamlarına çağrıda bulundu.
Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, Kartalspor’un golcü futbolcusu Yakubi ile ilgili olarak ta şunları söyledi:

“ Yakubi, biraz geç katıldı aramıza. Gana’dan gelmek biraz sıkıntılı. Sakatlığı da var. Oda kısa süreçte aramıza katılacak. Yakubi bizim için önemli bir oyuncu. Sadece sakatlığı olduğu için Altay maçında, takımda yer almadı. Yavaş yavaş iyileşecek ve takımdaki yerini alacaktır”yorumunu yaptı.

Kartalspor alt yapısından yetişen ve Kartalspor-Altay karşılaşmasında galibiyet getiren golü atan Okan Yıldız, Kartalspor-Altay maçını şöyle yorumladı:

“ Devre arasında çok iyi bir hazırlık kampı geçirdiğimizi düşünüyorum. Onun semeresini de bugün sahada aldık. 3 puan kazandığımız için mutluyuz”şeklinde çok kısa bir açıklama yaptı.


Altay Teknik Direktörü Fut Yaman, Kartalspor-Altay maçını şöyle yorumladı:
Büyük Zararlar Görüyoruz
“ Özellikle ilk 10 dakikada dengesiz yakalandım. En önemli nedenlerden bir tanesi buydu Bu 10 dakika içersinde gol yedik ve birden fazla gol yiyebileceğimiz kadar ileri pozisyonlar verdik rakibimize. İlk yarının sonuna kadar nispeten dengeli giden bir mücadele vardı. Takımım maçı kazanmayı isteyen bir görüntü verdi. Buna rağmen, bugün takımımın oynadığı oyundan memnun değilim. Maçı kaybetmeyecek kadar belki oynadık ama bu üstünlüğümüzü maçın hiçbir bölümüne yansıtamadık. Süper Lige çıkma hedefi olan takımı göremedim sahada. Onun dışında iyi bir maç oldu. Sezon başından beri Futbol Federasyonu Başkanının geçmişte Altay’ın Başkanlığını yapmış olmasından dolayı çok büyük zararlar görüyoruz. Hakemler bir araya gelip, karar verdiğinde “Biz Altay’ı kayırmadık”şeklinde hakemler tarafından duyurulsun, ilan edilsin diye konuştu.
Sıkıntılar Yaşamak İstemiyoruz
Altay’ın teknik patronu Fuat Yaman, “ Bundan sonraki ciddi maç Periyodu’nda bu tür sıkıntılar yaşamak istemiyoruz artık. Kartalspor’u kutluyorum gerçekten futbol açısından arzulu ve istekli bir takım görüntüsü verdi. Fakat 2. yarı oyundan düştüler.Kartal’ın 2.yarı düşen temposundan yararlanamadık.Onlarda zannediyorum, en kötü ilk altı için mücadele ediyorlar.Yeterince maç var..Özellikle şu konuya da dikkat çekmek istiyorum. 1994 doğumlu Okay Yokuşlu, bence bugünkü maçın, bizim açımızdan olumlu görülebilecek tek tarafı 1994 doğumlu bir çocuğun gerektiğinde sahada herkesten daha DİK durabilmesi. Bugün sahada yaşça en büyük oyuncumuz Okay” yorumunu yaptı.
Çok Üzgünüz.Altay’ın yıldız oyuncusu Cenk Ahmet Akkılıç, 1-0 yenildikleri karşılaşmayı şöyle yorumladı:

“ Yenildiğimiz için çok üzgünüz. Elimize çok güzel bir fırsat geçmişti. Ele geçen fırsat bizim için çok iyi bir fırsattı. Bunu değerlendirmek istiyorduk. Ama saha da elimizden geleni yapamadık. Sonuncunda mağlup olduk İnşallah bundan sonra fırsatları daha iyi değerlendireceğiz, daha iyi bilincini varacağız ve hedefimize İnşallah ulaşacağız”diye konuşarak öz eleştiride bulundu.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]