Kartalspor galibiyetlerine devam ediyor

Yayın: 16:36 - 26.11.2017
Güncelleme: 16:36 - 26.11.2017

Kartalspor Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grup 10.Hafta karşılaşmasında sahasında Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi.

Severin Bikoko’nun 33.dakika da kırmızı kartla oyundan atıldığı mücadelede Kartalspor ikinci yarıda Hakan Toker ve Tahsin Hacımustaoğlu’nun ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Şile’den 1 puanla dönen Kartalspor, bu hafta seyircisi önünde Kocaeli temsilcisi Belediye Derincespor’la karşı karşıya geldi. Somaspor maçında kırmızı kart görev Hakan Toker bu karşılaşmayla geri dönerken rakip ağlara birde gol bıraktı.

Kartalspor teknik direktörü Erol Kapusuz, Belediye Derincespor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna Ahmet Burgaz, Yiğit Demirbilek, Hüseyin Engin, Hakan Toker, Mehmet Karakeçili, Uğurcan Aslantürk, Hasan Engin Ekler, Barış Kol, Yakup Can Gamsız, Mehmet Ayaz, Kaan Demircan, Rıdvan Aykan, Tahsin Hacımustafaoğlu, Yusuf Ocan, Yasin Mert Egeli, İbrahim Traore, Harun Kahraman ve Severin Bikoko’yu dahil ederken ilk onbirde şu isimlere şans verdi.

Kalede Ahmet Burgaz, savunmada Hüseyin Engin, Hakan Toker, Mehmet Karakeçili, Hasan Engin Ekler, önlerinde Mehmet Ayaz, orta sahada Barış Kol, Yakup Can Gamsız, Tahsin Hacımustafaoğlu, İbrahim Traore ve ileri uçta Severin Bikoko.
Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonrasında konuk takım Belediye Derincespor kale seçimini gerçekleştirirken karşılaşmaya Kartalspor başladı.

10 kişi kalmasına karşı ikinci yarıda rakibi karşısında etkili olan Kartalspor Yasin ve Traore pozisyon bulmaya başladı. 77’inci dakikada sağ kanattan Traore topu taşıyarak cezasahasına girdi. Traore’nin arka direğe gönderdiği topta, Tahsin topla buluştu ve uygun pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. Tahsi’nin attığı gol ile Kartalspor 10 kişi kaldığı mücadelede 2-0 öne geçti. Bu golden sonrada Yasin ve Tahsin’le etkili olmaya çalışan Kartalspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele Kartalspor’un 2-0’lık galibiyeti ile tamamlandı. Kartalspor’lu futbolcular atılan goller sonrası büyük sevinç yaşadı.

Exit mobile version