Vatandaşlara doğalgazda güvenlik ve tasarruf semineri

Yayın: 12:21 - 21.01.2010
Güncelleme: 12:21 - 21.01.2010

Doğalgaz Abonelerinin can ve mal güvenliğinin korunması çerçevesinde sosyal sorumluluk projesi olarak halka yönelik ücretsiz “Doğalgazda Güvenlik ve Tasarruf Seminerleri”  Kartal Hasan  Ali Yücel Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Bu seminerlerle vatandaşlar güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımı konusunda bilinçlendiriliyor. İGDAŞ’ın DOSİDER (Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği), BACADER (Baca İmalatçıları ve Uygulayıcıları Derneği), Doğalgaz Sıhhi Tesisat Kalorifer Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Odası ve İlçe belediyeleri ile işbirliği içerisinde yaptığı seminerler ev hanımları başta olmak üzere tüm vatandaşlara yönelik gerçekleştiriliyor.

Seminerlerde doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanımına yönelik bilgiler örneklerle hazırlanmış sunumlarla eşliğinde vatandaşlara aktarılırken gelen sorular konusunda uzman kişiler tarafından cevaplandırılıyor.

Seminerde güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımına yönelik bilgilendirici broşürler, güvenlik ve tasarruf konularını içeren animasyon filmleri CD’si, yine güvenlik konusunda hazırlanan doğalgaz kaçağı durumunda sırasıyla yapılması gerekenlerin anlatıldığı magnet (mıknatıslı etiket) dağıtılıyor.

Ayrıca seminerde dağıtılan anket formu ile vatandaşların seminer hakkında görüşleri ve önerileri alınıyor.

Exit mobile version