Ahmet Şimşekli miniklere, İngilizce dersi için eğlencenceli yöntemler

Yayın: 11:24 - 05.12.2017
Güncelleme: 11:24 - 05.12.2017

Ahmet Şimşek Kolejinde, öğrencilerin Yabancı dili aktif, akıcı, kalıcı ve kolay öğrenmelerini sağlamak amacıyla eğlenceli yöntemler kullanılıyor.

Ahmet Şimşek Anaokulundaki Uğur Böcekleri Sınıfıyla, Deniz Yıldızları Sınıfının öğrencileri, derste işledikleri “Alışveriş” konusunu, İngilizce öğretmenleri Pamela Dilek, Semiray Bahar ve Neslihan Tuncer eşliğinde markete giderek deneyimlediler. Market reyonlarındaki ürünlerin İngilizce karşılığını birebir görerek tekrar eden öğrenciler, sınıf içinde yapılan market uygulamasını gerçeğe dönüştürdüler. Öğrenciler market etkinliğinin ardından sinema keyfi de yaşadılar.

“Aktif çalışmalar yapıyoruz ve olumlu sonuçlar alıyoruz.”

Ahmet Şimşek Koleji öğrencilerinin daha ana sınıfındayken Yabancı dil öğrenmeye başladığını belirten İngilizce öğretmeni Pamela Dilek, “Öğrencilerimizle aktif çalışmalar yapıyoruz ve olumlu sonuçlar alıyoruz. Market etkinliğine katılan öğrenciler bir yandan alışveriş zevkini yaşarken, bir yandan da karşılıklı İngilizce konuşarak derste öğrendiklerini tekrar ettiler ve unutamayacakları keyifli anlar yaşadılar.” dedi.

Exit mobile version