Carrefoursa Maltepe Park 5.yaşını kutladı

Yayın: 12:34 - 22.01.2010
Güncelleme: 12:34 - 22.01.2010

 Anadolu Yakasın’daki “CarrefourSA Maltepe Park”ın  5. Yılı pastasını CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Prof.Dr.Mustafa Zengin kesti.Bu yıl muhteşem etkinliklerle “CarrefourSA Maltepe Park AVM”deki ekonomik büyüme de  devam edecek..

Ocak ayında 5. yaşına giren CarrefourSA Maltepe Park yeni yaşını birbirinden güzel sürprizlerle ve aktivitelerle dolu büyük bir şenlikle ve  “YILDIZ SENSİN” sloganıyla kutluyor ve AVM içindeki ekonomik canlanmaya yön vermeye devam ediyor.

CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi müdürü Vedat Özeren “CarrefourSA Maltepe Park 06 Ocak 2005 yılında açıldı ve çok kısa sürede Anadolu Yakasının öncelikli çekim merkezleri arasına girdi ve ziyaretçi sayısı 5 yıl içerisinde 50 milyon kişiyi buldu. Geçen yıl krize rağman ziyaretçi sayımızda düşüş olmadı.Ancak ziyaretçilerimiz alış-verişlerinde dikkatli davrandılar” dedi ve “2010 dan da ümitli olduklarını” söyledi.

Kutlamalara yönelik olarak yapılan büyük etkinlik,  Maltepe Belediye Başkanı Sayın Prof.Dr.Mustafa Zengin’in açılış konuşmasıyla başladı ve sayın Zengin pastra kesiminden sonra  “Ece Türkiye Yönetimini şahsında Vedat Özeren’i hizmetlerindeki üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.”  dedi.

 

Carrefoursa MaltepePark’ın  genel müdürü Vedat Özeren AVM ‘de 5. yılını başarıyla dolduran mağaza müdürlerine başarı plaketlerini  verdi. Dev pasta kesimi ve ardından ünlü pop müzik sanatçısı Zeynep Dizdar’ın mini  konseri ile devam eden etkinlik sihirbaz Mandrake show ile devam etti.Konuklar, daha sonra kutu kutu oyunu ile hediyelerine kavuştular ve 5. yıl kutlamaları Jonklör sanatçısı Kerem Eser Show ile son buldu.

 

Exit mobile version