İdealtepe Dream Hill Hotel ISO 9001 ve HACCP aldı

Yayın: 12:42 - 22.01.2010
Güncelleme: 12:42 - 22.01.2010

Hizmete girdiği günden bu yana kalite ve hijyen çalışmalarını sürdüren İdealtepe Dream Hill Business Deluxe Hotel, kalite yönetimi ISO 9001 ve gıda hijyen yönetimi HACCP belgelerini aldı.Yaklaşık 6 ay süren çalışma sonucu uzman kuruluşların sürekli denetimleriyle kalite ve hijyen belgelerini alan Dream Hill Hotel’in Genel Müdürü Erol Sonay, “ Yerli ve yabancı konuklara daha iyi hizmet vermek ve hizmet kalitesini arttırmak için  bu belgeleri aldık. Önümüzdeki günlerde konuklara daha farklı hizmetler sunmak için çalışmaları sürdürüyoruz” dedi.

Dream Hill Hotel’in konukları arasında Formula 1 yarışları sırasında dünyanın bir çok ülkesinden gelen yarışmacılar ve medya mensupları bulunuyor. Ayrıca bölgede iş dünyasının önemli temsilci firmalarının bulunması ise konukların dünyanın her ülkesinden gelen kişilerden oluşmasını sağlıyor.

 Bu nedenle oteller uluslararası geçerli sertifikalara sahip olmak için çalışmalar yapıyorlar. Dream Hill Hotel’de bölgedeki gelişmeleri erken görerek kalite ve hijyen sertifikalarını alarak Anadolu yakasında ilk olmayı başardı.

Exit mobile version