Kartallılar ‘Yetersiz Bakiye’ adlı tiyatro oyunu ayakta alkışladı

Yayın: 09:03 - 12.12.2017
Güncelleme: 09:03 - 12.12.2017

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında tiyatrocu Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Cengiz Şahin ve Eylül Öztürk’ün rol aldığı “Yetersiz Bakiye” adlı tiyatro oyunu, Kartal Hürriyet Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği ve salonun tamamen dolduğu oyunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Murat Kürüz’ün yazıp Murat Kürüz ve Murat Ergür’ün birlikte yönettiği “Yetersiz Bakiye ” adlı oyun, Kartallılardan yoğun ilgi gördü. Hürriyet Kültür Merkezi’nde sahnelenen ve günümüzde sadece tüketen, tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan oyunda sık sık mizah unsurları kullanıldı. Seyirciyi, gününüz hastalığı olan sınıf atlama hırsı ile yüzleşmeye davet eden “Yetersiz Bakiye”, mizahın iyi örneklerinden biri olarak seyircilerden tam not aldı. Tüketme ve sınıf atlama hastalığına yenik düşen namus, kutsal aile, kutsal birliktelik, ailenin mahremiyeti, ev, pembe panjurlu hayaller gibi değerlerin devrilmesini mizahi bir dille anlatan komedi oyunu, 2 perde olarak sahnelendi.

Oyunun sonunda Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Şefi Özgür Doğan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına oyunculara plaket takdim etti. Oyuncuları performanslarından dolayı tebrik eden Doğan,  “Sizleri sahnedeki üstün performansınızdan dolayı kutluyorum.” dedi. Oyuncular adına Hakan Yılmaz ise: “Bizleri sanatsever seyirciyle buluşturan başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve tüm ekibe çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Exit mobile version