Canpolat, Belediyelerimizi teslim etmeyeceğiz!

Yayın: 20:41 - 13.12.2017
Güncelleme: 20:41 - 13.12.2017

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat Kartal İlçe Başkanlığında Basın toplantısı gerçekleştirerek, “Belediyelerimizi teslim etmeyeceğiz! dedi.

Öncelikle Kartal Belediyesini ziyaret ettikten sonra, Kartal İlçe Başkanlığına giden Cemal Canpolat Cumhuriyet Halk Partililerle bir araya geldi..

 

Canpolat açıklamasında şu ifadeleri kullandı;”Bu AK Parti’nin kendi üstündeki yolsuzluklarını örtbas etmenin, kapatmanın bir operasyonudur. 39 İlçeyi kendimize hedef koyacağız, birlikte Türkiye Cumhuriyetini yeniden inşaa edeceğiz,.  Burada bir tek hedef vardır. Cumhuriyet Halk Partili başarılı belediye başkanlarının başarısını, başarısız gibi gösterme operasyonudur. Bu Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri teslim alma operasyonudur” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerini teslim etmeyeceklerini söyleyen Canpolat, “Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yönelik talimatla yapılan operasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz. Sonuna kadar kavga vereceğiz. Şimdi basın aracılığıyla İçişleri Bakanına soruyorum, hangi evrakı istediniz de, Battal İlgezdi vermedi size? Hangi belgeyi istediniz de o belgeyi vermedi? Tehlikeli olarak görüp el çektiriyorsunuz.

Bu operasyonu size yaptırmayacağız. Bu ülkeyi sizin keyfi yönetiminize bırakmayacağız. Biz her türlü kavgayı vermeye, her türlü mücadeleyi vermeye, her türlü bedeli vermeye Cumhuriyet Halk Partililer olarak, İstanbullular olarak hazırız. Bu durum esasen, İstanbul’da beş milyon oyun hayır çıkmasının bedelidir. Siz ne yaparsanız yapın, İstanbul’u alacağız, sizi de seçimle göndereceğiz.

Dünyanın her yerinde saldırıların katmerli arttığı dönem faşizmin ayak seslerinin geldiği dönemdir. Biz bu ülkeyi faşistlere ve faşist diktatörlere teslim etmeyeceğiz. Bunun kavgasını sonuna kadar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version