Ahmet Şimşekli Öğrenciler Türk Malları Haftasını etkinliklerle kutladılar

Yayın: 11:12 - 20.12.2017
Güncelleme: 11:12 - 20.12.2017

Ahmet Şimşek Koleji İlkokulu ve Anaokulu öğrencileri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladılar. Etkinlikler sırasında öğrencilere tutumlu olmanın, yatırım yapmanın, yerli malı kullanmanın ve bilinçli tüketici olmanın önemi anlatıldı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında sınıflarını zevkle süsleyen, evlerinden getirdikleri ürünleri, yiyecekleri sergileyerek arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle paylaşan ve konferans salonunda düzenlenen törenlere coşkuyla katılan öğrenciler hem haftanın önemini kavradılar, hem de doyasıya eğlendiler.

“Yerli malı kullanmanın önemini anlattık.”

Ahmet Şimşek Koleji İlkokul Müdür Yardımcısı Tuncay Kafadar Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kutlamalar sırasında öğrencileri yerli malları kullanmaya teşvik ettik. Öğrencilerimizi yerli malları kullanımına yönlendirmenin yanında, tüketim alışkanlıkları konusunda da bilinçlendirdik. Onlara tutumlu olmanın, ihtiyaçlarından fazlasını artırmanın, gereksiz harcamalardan kaçınmanın ve alışverişlerde yerli ürünleri kullanmanın önemini anlattık. Konferans salonunda düzenlediğimiz etkinliğimizde ise öğrencilerimiz şiirler okudular, drama ve özlü sözlerle günün önemini vurguladılar. Öğrencilerimizin sergilediği gösteriler büyük beğeniyle izlendi.”

Exit mobile version