Köksal Akın Kartal’a Veda Ediyor

Yayın: 08:01 - 09.07.2009
Güncelleme: 08:01 - 09.07.2009

Kartal’ın başarılı ve çalışkan Emniyet Müdürü Köksal Akın, üç yıldan beri görev ifa ettiği Kartal’dan önümüzdeki günlerde ayrılacak ve başka bir göreve başlayacak. Muhtemelen İstanbul Etiler Polis okulunda görevini sürdüreceği belirtilen Kartal İlçe Emniyet Müdürü Köksal Akın, üç yılı geçen hizmet süresi içersinde Kartal halkı ile, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve Kartalspor taraftarları ile iç içe olmuş ve ilçe’de disiplinli, hoşgörülü bir çalışma ortamı oluşturarak özellikle hırsızlık ve gasp olaylarını önleyerek hemen hemen “Yok” denecek konumlara getirmişti.

Toplum Destekli, eğitici polis timleri kurmuş ve 24 saat görevlerinin başında olan Motor sıkletli ekipler(Yunuslar) Kartal’ı her türlü kanun dışı oluşumlardan arındırmış ve Kartal halkının da güven ve huzur içinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamışlardı.

Ben Kartal’lıyım

Kartal’ın efsane İlçe Emniyet Müdürü Köksal Akın, gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada Kartal’dan ve çok sevdiği Kartal halkına atandığı yeni görevi nedeniyle veda ettiğini belirterek, “ Kartal’da görev süremin üçüncü yılı bitiyor. Kartal’da çok mutlu ve huzurlu görev yaptım. Kaymakam olsun, Başsavcı olsun, Adliye, Belediye, Emniyet ve Kaymakamlık ile uyumlu bir şekilde çalıştık ve birlikte başarıyı yakaladık. Kartal’da uyumlu, saygı gösteren insanlar tanıdım. Kartal’da gerçekten duyarlı ve kanunlara saygı gösteren insanlar olduğunu gördüm. Dolayısıyla da herkes kendi sokağına sahip çıkmaya çalışıyor. Emniyet Teşkilatı olarak ta biz var gücümüzle olayların azalmasını, önlenmesine çalıştık. Bu üç yıl içersinde yaptığımız görevlerden dolayı huzurlu olduğumu belirtmek istiyorum. Kartal’dan ayrılırken de yine gözüm arkamda kalmayacak Çünkü bende artık Kartal’lıyım” dedi.

Akın, fırsat elde ettikçe Kartal’a sık sık geleceğini de sözlerine ekledi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version