Fotoğraf makinalı ödül töreni

Yayın: 14:59 - 26.01.2010
Güncelleme: 14:59 - 26.01.2010

Sancaktepe’de 2009-2010 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması dolayısıyla, 38 okulda yaklaşık 50 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Karne dağıtım törenleriyle, ilçenin yöneticileri de bu heyecana ortak olurken, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem başarılı öğrencilere fotoğraf makinası hediye etti.

Şakir Demir, Şehit Öğretmen Nurgül Kale ve Yenidoğan İlköğretim Okulları’nda düzenlenen karne dağıtım törenlerine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, şube müdürleri, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, başarılarından dolayı tüm öğrencileri tebrik etti. “ Öğrencilerimiz bizim ve ülkemizin geleceğinin teminatıdır” diyen Erdem öğrencilere şöyle seslendi: “ Öğretmenlerimiz bizim her şeyimiz. Öğretmenlerimizin dikkat etmemizi söylediği hususlara uyarak, inşallah çok başarılı öğrenciler olarak bir üst sınıfa geçmiş olacaksınız. Eğitimin temeli ilköğretimden başlıyor. Buradan alınacak temel eğitimle umuyoruz ki, en güzel üniversitelerde okumuş olacaksınız.” 

 

Sancaktepe Belediyesi’nin imkanlar ölçüsünde hiçbir desteğini esirgemeyeceğini belirten Başkan Erdem; “ Bu okullarda okuyan çocuklarımız geleceğimizi sağlayacaktır. Bunun için tüm yatırımları çocuklarımıza bile yapsak azdır.” dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan ise eğitime katkılarından dolayı başta Belediye Başkanı Erdem’e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Öğrencilere sömestr tatilini boşa geçirmemeleri, sosyal faaliyetlerle değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Törende, sınıflarında birinci olan başarılı öğrencilere karnelerinin yanı sıra, Sancaktepe Belediyesi tarafından fotoğraf makinesi hediye edildi.

Exit mobile version