Sultanbeyli’nin en büyük sağlık yatırımı hizmete girdi

Yayın: 14:08 - 15.01.2018
Güncelleme: 14:08 - 15.01.2018

400 Yataklı Hastane Hasta Kabule Başladı.

Sultanbeyli’nin en büyük projelerinden biri olan ve sağlık alanında yaşanan sıkıntıları sona erdirecek olan 400 yataklı devlet hastanesinin poliklinik birimleri hizmet vermeye başladı.

Sultanbeyli’nin en büyük sağlık yatırımı hizmete girdi. Bölüm bölüm çalışmalara başlayan hastanenin poliklinik birimleri hasta kabulüne başladı. Ortopedi, dahiliye kulak burun boğaz başta olmak üzere 12 bölüm hastalara hizmet sunarken; acil, ameliyathane, yoğun bakım ve diğer ünitelerde ilerleyen günlerde hizmete girecek.

Hastaneye Ring Sefer

Öte yandan Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin hastaneye ulaşımları için ring otobüs seferi koydu. Kuran Kursu Caddesi’nden sefere başlayacak olan araç, Merkez- Atatürk Caddesi-Bosna Bulvarı ve Selçukhan Caddesi güzergahını takip ederek yeni hastaneye ulaşacak. Diğer taraftan Sultanbeyli Belediyesi’nin girişimleriyle oluşturulan 131SB İETT hattıyla direkt hastaneye ulaşılabilirken; KM72, 132V, 131YS, 132M, 18M ve 131B hatlarıyla da bölgeye ulaşım sağlanabiliyor.

Hastalardan Tam Not

Yeni hastane hastalarından tam not aldı. Polikliniklerde ilk defa tedavi olan hastalar hastanenin çok büyük ve güzel olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Exit mobile version