SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal MHP yeni ilçe yönetimi basınla buluştu.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal MHP ilçe Teşkilatı Samare Restaurant’ta yerel basınla bir araya geldi.

Yeni atanan ilçe Başkanı Cemal Demiray ve yönetimi basınla tanışmak üzere yemekli bir tanışma toplantısı tertiplediler. İl Başkanı İhsan Barutçu’nun ve Genel Merkez den katılımcıların yer aldığı toplantıda MHP’nin önümüzdeki seçimlerde iktidar olacağı mesajları verildi.

Toplantıya MHP MKYK üyesi Fuat Fettahoğlu, MYK üyesi Hayrettin Nuhoğlu, MKY üyesi Ercan Güvenç, İl Başkanı İstanbul İhsan Barutçu, Kartal İlçe Başkanı Cemal Demiray ve yönetim kurulu üyeleri, İl Sekreteri Niyazi Paksoy, Bölge Başkanı Nevzat Ünlütürk ve çok sayıda partililer katıldı.

 

MHP Kartal İlçe Başkanı Cemal Demiray, “14 Ocak 2010 tarihinde MHP Kartal İlçesinde almış olduğumuz görev itibariyle çalışmalarımıza başladık. MHP’nin milletimizle olan birlik beraberlik ve bütünlük ilkelerini Kartal ilçemizin bütün mahallelerine ve halkımıza taşıyacağız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte çıkmış olduğum bu yolda hissettiğimiz heyecanı, sevgi, saygı kardeşlik ve dostluk çerçevesinde, Kartalda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara gönül dostlarımıza Kartal halkımıza onların kederlerine ve sevinçlerine zor zamanlarında yanlarında olarak ayrıca partimizin prensipleri doğrultusunda liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’den aldığımız ahlak, dürüstlük, adalet duygusunu paylaşacağız.

Kartal ilçe Teşkilatımızın kapısı tüm gönüldeşlerimize ve halkımıza açıktır.

Davetimize katılan değerli misafirlerimize göstermiş olduğu ilgiye teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

 

Barutçu: MHP’de hanımlar daha aktif olacak

 

MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu konuşmasında, “Bir bayrak yarışı olarak nitelendirdiğimiz görev süreçlerinde, bayrağı devir alan Kartal İlçe Teşkilatımızın yeni dönemdeki ilçe başkanı ve heyetleri almış oldukları sorumluluklarını idrakın da oldukları düşünüyor ve inanıyorum, özellikle içinde bulunduğumuz siyasi ve toplumsal kargaşanın yaşandığı adeta bir kaos döneminin oluştuğu böyle bir dönemde MHP’nin genelde ve yerelde kırk yıllık siyasi geçmişi ile beraber edinmiş olduğu tecrübeler toplumsal değerler milli hassasiyetler milletine dönük sorumluluklar diğer partilerden MHP’nin farkını ortaya koymaktadır.

Milletimizin rengi neyse biz oyuz.

Ne kadar renkliliği varsa Sayın Genel Başkanımızın İstanbul mitinginde ilk mitinglerinden birinde genel başkanlığım sürecinde Türkiye’yi bir çiçek bahçesine benzettiğinde evet doğulusuyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle, batılısıyla, alevisiyle, sünnisiyle bir Osmanlı mirasının bize devir ettiği emanetler bizim değerimizdir, hepsi bu bahçenin çiçekleridir. Bizim rahatsız olduğumuz ayrık otlarıdır. Bu bahçeyi soldurmak isteyen koparmak isteyenlere karşı rahatsızlığımız vardır.

Barutçu, ’Hanımefendiler, siz varsanız biz tamamız, biz tamam isek iktidarız demektir’

Maço partisi diyorlar MHP ye. Kartal’da MHP o yakıştırmayı hak etmediğini bugün bu salonda ortaya koymuştur. Öncelikle hanımefendilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, özellikle Sayın ilçe Başkanım Cemal Bey de ildeki yaptığımız toplantıya müteakiben şimdi buradaki organizasyonu ile umut verici çalışmalara imza atacağını gösterdi.

Bizde taş kabuğundan çıkmadık yani, bizimde anamız bacımız var, bizimde eşlerimiz var. Biz onları önemsiyoruz, biz onların tırnaklarına haram gelsin istemiyoruz. Onlar bizim yol arkadaşlarımız, annelerimizle, bacılarımızla, yengelerimizle bizim yol arkadaşlarımız.

O tanımı da şimdi burada kullanıyorum. ’Siz varsanız biz tamamız, biz tamam isek iktidarız demektir.

Bütün bunlar değerlendirildiğinde inşallah niyetlerimizle gayretlerimizle birbirine inanan birbirine güvenen sayın genel başkanımızın kararlı devlet adamlığıyla dürüst ahlaklı, bilge kişiliğiyle bakıldığında bizlerde sayın genel başkanımızın ortaya koyduğu siyasi çizgiyi özümseyerek kabullenerek ifade ederek bulunduğumuz mahalle, ilçe içinde bunları anlatabildiğimizde kabule dönüştürdüğümüzde ikna edilmiş şuurlandırılmış bir seçmende bu şekilde oluşturacağız.

Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi de Türk Milliyetçiliği esası üzerine oturmuştur.

Atatürk sonrasında Türk milliyetçiliği fikrinin siyasi yapılanması noktasında devamı da MHP’dir. Bu doğru okunduğunda 40 yıldır niye MHP iktidara gelemiyor sorusunun cevabı da bunun içindedir. MHP’liler de 40 yıllık mazisi içinde milleti ve ülkesi uğruna çok ağır bedeller ödeyerek milleti adına var olma mücadelesi ortaya koyarken gerçekten de yaşanılmış olan dramlar yaşanılmış olan acılar ve çileler vardır…

Biz bunun hiçbir şekilde istismarını yapmadık, yapmıyoruz, yapmayacağız da. Ama var olan bu gerçeğimiz milletimize olan sevdamızdır, ülkemize olan bağlılığımızdır, bayrağımıza ve vatanımıza olan sadakatimizdir. Bunun arkasında hiçbir hesap yoktur.” dedi.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]