SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kadir Özcan’dan istifa kararı!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’da meydana gelen huzursuzluklar, maddi sıkıntılar, Gaziantep Belediyespor ve Kayseri Erciyes spor karşısında, peş peşe alınan mağlubiyetler, Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan’’ı adeta çileden çıkardı ve sonunda da isyan ettirdi ve Özcan, istifa edeceğini açıkladı.

Bank Asya 1.Ligin güçlü ekibi Kartalspor ‘da yaşanan huzursuzluklar, Kayseri Erciyes spor karşılaşmasını 0-2 kaybedilişin ardından su yüzüne çıktı. Kartalspor’un başarılı ve sevilen Teknik Direktörü Kadir Özcan, Kartalspor- Kayseri Erciyes spor maçından sonra yapmış olduğu bu karşılaşma ile ilgili maç sonu değerlendirmesinde bakın neler söyledi:

“  Öncelikle Kayseri Erciyes spor’u tebrik ediyorum maçı kazandıklarından dolayı. Mücadele içersinde istediğimiz oyunu yansıtamadık. 2. yarı kaçırılan penaltı tabii ki futbolcularımın moralini bozdu. Oyunu genelde biz oynadık ama kazanan taraf Erciyes spor oldu. Hakikaten iyi bir takım oluşturmuşlar iyi bir ekip oluşturmuşlar. 2.yarıda Erciyes sporun 10 kişi kalması, rakibin verdiği avantajla daha iyi oynama olmadı. Onun için üzgünüz. Burada çok konuşmak istemiyorum. Çünkü bir hafta sonra Kartal sporun Genel Kurulu var. Pekte bir şey söylemek istemiyoruz.

Yenilgiye kılıf arayacakta değilim. Tamamen kadrosunu değiştirmiş maddi anlamda hiçbir problemi olmayan bir ekiple karşılaşıyorsunuz. Bizim zaten sıkıntılarımız belli onun için yapımızda ve kadromuzda etkili olabilecek, maçı çevirebilecek fazla oyuncumuz yok. Elimizdeki mevcut kadroyla mücadele etmek zorundayız.

Zannedersem bunu Kartal sporlu taraftarlar bilmiyor.

Bizim kadromuzun çok genç bir kadro olduğunu, oynatıp oynatmadığımız oyuncular olduğunu zannediyorlar. Bu anlamda çıkıp Bank Asya’da bunları anlatma şeysinde de bulunamıyorsunuz. Çıkan iki tane taraftar sana çok rahat küfür edebiliyor bu anlamda. Onun için üzgünüz. Şu anda da çok sağlıklı düşünemiyorum. Yarın veya öbürgün çok değişik bir karar verebilirim. Şu anda kafamı dinlemem lazım çünkü olmuyor yani” dedi.

Elimdeki oyuncular bu…

Kartalspor’un Teknik Patronu Kadir Özcan, şöyle devam etti: “ Arkanızda güç bulmadığınız zaman sıkıntı yaşıyorsunuz taraftarlar sağ olsun desteklerini esirgemiyorlar ama ne kadar olursa olsun oyuncu kadromuzu motife etme adına pekte sağlıklı bir şeyler yapamıyoruz. Bende sıkıntı yaşıyorum yani eşit şartlar da mücadele oluyor açık konuşmak gerekirse. Çok şeyde istemedik Kartalspor’dan ama onuda yapamıyoruz.

Bu anlamda inşallah gelecek olan yeni yönetim  ve ya bilmiyorum yola nasıl devam edilecek. Transfer açılamadığı için oyuncu alma şansımız yok. Elimizdeki oyuncular bu.

Altyapıdan kazanma adına oyuncu katıyoruz. Ne var ki çocuklar genç tabi. Bakıyorsunuz, iki maç oynuyorlar, üçüncü maçı kaldıramıyorlar. Değişik olarak oynatmaya çalışıyoruz. Hiç olmazsa diyoruz Kartalspor’a çok şey verememişsek bir iki tane oyuncu kazandıralım. Bugüne kadar gelenlerin hepsi almış, götürmüşler. Hiç bırakan olmamış” diye konuştu.

Çok sinirli ve moralininde çok bozuk olduğu gözlemlenen Kadir Özcan, şöyle devam etti:

“ Biz gidersek arkamızdan bu çocuklara sahiplenirler yani 4/5 tane oyuncuyu sahiplenirler diye düşünüyorum. Dediğim gibi Kartalspor hep geriye gidiyor.

Arkanızda 20 Trilyon borç.

 İki maç oynayan oyuncu 190–200 milyarı çok rahatlıkla cebine koyabiliyor. Benim oyuncum burada imza vermiş ve para alamıyor. Böyle bir adalet olmaz futbolcularım aslanlar gibi mücadele ediyorlar. Oynamayan adına buradaki çocuk mukaveleye imza veriyorlar kulübün önünü açayım diye para alamıyor. Kartalspor’a iki maç oynamış futbolcu Federasyondan 200 milyar alıp cebine çok rahat lıkla koyabiliyor.

Yani çok büyük sıkıntılar var bana göre.

Yazık bu çocuklara bunlar takımın önünü açmak için mukavele esneklik tanıyorlar Oynamamış adam çok rahatlıkla Federasyondan para alabiliyor. Çocuklarımız 5 kuruş para almıyor yazık günah değimli bunlara. Böyle adaletsizlik olurmu?

Bu şartlarda bir mücadele veriyoruz konuşmak istemiyorum. 20 maç oynayacak para alamayacak. Hiç oynamadan adam para kazanacak. Böyle bir şey yok. Ben bu yaştan sonra küfür kaldıramam yani. Bu kadar iyi niyetli olarak burada mücadeleyi sürdürürken bana kalkıpta çok güvendiğim Kartalspor taraflarından iki kişi küfür ediyorsa benim o zaman burada durmamım da anlamı yok diye düşünüyorum. Oyuncularımla da konuştum.

Her halde Pazartesi ve ya Salı günü istifamı vermeyi düşünüyorum. Tabi yönetimin tasarrufu dur bu” ifadesini kullandı.

Özcan, Ayrılmayı Düşünüyorum

Teknik Direktör Kadir Özcan, dikkat çekici ve düşündürücü bir açıklama yaptı ve

“Çizgiyi yakaladığımız bir dönemde ÖNÜMÜZÜ KESME adına  birileri bir şeyleri ortaya koyuyor. Takım iyi gittiği zaman  birileri önümüze bir şeyler atıyor.

Efecan ve Oğuz’a talip olup kafasını bulandırıyorlar.

Çocuklar gençtir ve bunları kaldıramıyor. 20 yaşındaki oyuncum maçtan sonra bana geliyor. Bu şartlarda olan çocukları nasıl oynatırsın? Oynatmasan ayrı  bir sıkıntı. Bir ara tuttular Oğuz olayını ortaya attılar. Gaziantep Başkanı İbrahim Bey, bir olay söyledi. Bu  olay üzerine Oğuz’u üç maçtır  düzeltemedik. Oynatmasan çocuk yıkılacak oynattığın zaman Motivasyonu yok Ben mevcut imkânları kullanmak zorundayım. Çünkü ben Oğuz’u kaybetmek istemem, Mehmet’i kaybetmek istemem. Ben Türk futboluna 40 yılımı verdim.

Sağ olsunlar Kartalspor taraftarlarından bugüne kadar beni üzecek bir hareketlerini görmedim. Hepsine teşekkür ediyorum. Pazartesi ve ya Salı günü Kartalspor yönetimi ile görüşeceğim. Benim kararım 100’de 90 ayrılacağım. Tabiî ki yönetimle bir anlaşmamız var karşılıklı yaptığımız bir AKİT var. Bunlarıda konuşup ondan sonra Kartalspor’dan ayrılmayı düşünüyorum. Ama çok iyi günlerim geçti Kartal’da. Özellikle Basın olarak sizlerden ve taraftarlardan, yönetimdeki insanlardan  bunlardan hiçbir yanlışlık görmedim bu güne kadar genellikle. Hepinize teşekkür ediyorum inşallah ayrıl sakta gönlümüz, kalbimiz her zaman Kartalspor’un yanında olacak.”şeklinde duygularına dile getirerek Basın mensupları ile adeta vedalaştı.

 

 Kartalspor’lu Mehmet Uslu, Kartalspor-Kayseri Erciyes spor ile ilgili kısa maç değerlendirmesini de şöyle yaptı:

Gol olmuyor

“ Kartalspor’da bir şeyler eksik gidiyor ilk yarı maça çok iyi başladığımız söylenemez. İl 10 dakika içinde şansız bir gol yedik. 3-4 tane net gol pozisyonumuz var.Ama bir türlü gol olmuyor. .

2. yarıya çıkarken daha iyisini yapmak için, bütün mücadelemizi vermek için  söz verdik bir birimize. Yüzde yüz  4-5 tane gol pozisyonumuz var. Erciyes spor’un bir tane atağı yok 90. dakikada geldiler, vurdular gol oldu. Tabiî ki maçı almak istiyorduk ama olmayınca olmuyor. Dünyanın golünü kaçırıyorsun. Bir tane geliyor ve gol oluyor. Neticesinde mağlup olduk. Çok üzgünüz” dedi.

 

Levent Demir,  Oyunun kontrolü elimizdeydi

Kayseri Erciyes spor Antrenörü Levent Demir,  0-2 galip geldikleri Kartalspor K.Erciyes spor maçı ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“ Öncelikle tabi lig teki dorumumuz ve durumumuz  belli. İkinci yarıya yeni yapılanan bir takım hüviyeti ile çıktık. Aramıza kattığımız oyuncularla birlikte iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum.

Gelinen nokta da ve bundan önce oynadığımız 2-3 maç neticesinde hakikaten önemli puanlar aldık. Yeni bir takım olmamıza rağmen arkadaşlık ruhu olarak takım taşlık ruhu olarak hakikaten inanılmaz bir yere geldik. Bunda tabii arkadaşlarımızın çok büyük katkısı var. Bugün kü mücadeleye gelecek olursak bizim için olumlu bir mücadele oldu. Özellikle 10 kişi kalana kadar hakikaten çok pozitif bir futbol ortaya koyduk.  11-11 iken oyunun kontrolü tamamen bizim elimizdeydi.

Bu 2. deplasmanımızda, yine aynı dakikada kırmızı kart gördük. Aynısını Çanakkale Dardan el maçında da görmüştük. Dolayısıyla, yaklaşık 40 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen arkadaşlarımız inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Kartal deplasmanından 3 puan ile ayrılıyoruz çok zor bir deplasmandan ayrılıyoruz.

Güçlü bir takımla oynadık

Kartalspor takımının istatiklerine baktığınız zaman aldıkları 28 puanın hemen hemen tamamını içerde aldılar. Böyle bir takımı içerde yenmek bizim içinde çok önemliydi ve kazandık. Şimdi önümüzde bir Orduspor maçı var ona konsetre olacağız.

Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçıda kazanacağımıza inanıyorum. Ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum kazanan bir Antrenör olarak  söylüyorum bunu.

Kazanan bir Antrenör olarak MAÇIN hakemini  tekrar CD’yi alıp maçı izlemesini  istiyorum kendisinden. En azından bir baksın bakalım nerde ne olmuş. Ben bunu kazanırken söylüyorum kaybederken değil. Teşekkür ederim.” Yorumunu yaparak maçın orta hakemini eleştirdi.

 

Kayseri Erciyes spor futbolcumu Muhammet Şeker, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

“ Kartal maçının zor bir deplasman maçı olduğunu biliyorduk. Gerçekten öyle geçti. Ağır bir saha vardı. İkinci yarının başında 10 kişi kalmamız bunu etkiledi. Kazandığımız için çok mutluyum. Üç maçta 7 puanla başladık. Önümüzde bir Orduspor maçı var. Bu maçıda kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]