Dagi’den sevgililer gününe özel hediyeler …

Yayın: 07:16 - 03.02.2010
Güncelleme: 07:16 - 03.02.2010

Sevgiliye aşkını bir kez daha ilan etme günü olan 14 Şubat’ta Dagi’den, Sevgililer gününe özel % 50 ye varan indirimlerle romantik sevgilileri aşklarını bir kez daha kutlamaya davet ediyor.

 

Dagi Sevgililer Günü koleksiyonunda pijamadan geceliğe tüm ev giysisi ürünlerinde seksi ve romantik modelleri dikkat çekiyor. Her yaşta genç ve bakımlı hanımlar ve beyler rahat giyimdeki tercihi Dagi saten, şifon, micro, dantel ve tüllerin ağırlıkta  kullanıldığı abiye koleksiyonu ile romantizmi öne çıkarırken,  kotonun yoğun olarak kullanıldığı günlük giyim koleksiyonu ile spor ve sempatik bir şıklık sunuyor.

Özgün tasarımlarıyla bayanların iç dünyasını renklendiren şık sabahlıklar ve kombinezonlar da yer alıyor. Saflığın rengi beyaz, romantizmin ve aşkın rengi pembe, zarafetin rengi siyahın ön plana çıktığı koleksiyonda mor, fuşya, kırmızı ağırlıklı renkler arasında. Kalbi aşk için çarpanlar için Dagi ’nin romantizm, hassasiyet ve zarafeti bir arada sunan modelleri hem kalitesi hem de uygun fiyatları ile bu yılın favori hediyesi olacak.

İç giyimin büyüsünü dış giyime de yansıtmak istiyorsanız özel hazırlanmış rahatlıkla kullanılabilecek hediyelerle sevdiğinizi şımartabilirsiniz.

Geniş ürün yelpazesine sahip Dagi’nin ‘Sevgililer Günü’ koleksiyonu tasarımları arasından mutlaka sevgilinize uygun bir model bulacaksınız.

Exit mobile version