SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Aziz Bozkurt:TDH, zulüm sonucu ortaya çıkmıştır

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye değişim Hareketi Maltepe teşkilatı yerel basınla bir toplantı yaptı. Seçimlere iktidar parolasıyla hazırlandıklarını belirten TDH Maltepe ilçe başkanı Aziz Bozkurt, sahibi olduğu Vesta restaurantta yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı yaparak, seçimlere yönelik teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bozkurt, “Biliyorsunuz hiçbir siyasi hareket bir tesadüf değildir. Biz TDH olarak önümüzdeki süreçte Türkiye’de ki olan sıkıntıları gidermek için buluştuk. Bunun için ben ve ilçe yönetim kurulu Maltepe’de gerekli olan siyasi yapıya halkın sıkıntılarını ön plana çıkaracak bir oluşum içerisindeyiz. Hareketimiz bugün Türkiye’de 81 il örgütünü hazırlamış, bütün ilçelerde ilçe örgütlerini oluşturmuş, mahalle birimlerini oluşturmuş bir siyasi yapıdadır.

Biliyorsunuz TDH bir zulüm sonucu ortaya çıkmıştır.

 

Bunu zaman içerisinde genel başkanımızda söylemektedir. Bugün parti içi demokrasi bizim açımızdan son derece önemli bir olaydır. Bugün çoğu arkadaşlarımız buraya başka partilerden gelmektedir. Bunun nedeni bugün hiçbir partinin içinde parti içi demokrasinin olmayışı gibi bir yapı söz konusudur. TDH de bir delege sistemi olmayacaktır. Tamamen orda seçilecek olan partinin üst düzey yöneticileri ilçe başkanları, bunun yanı sıra partimizin milletvekili adayları belediye başkanları adayları buradaki halkımızın oyları ile seçilecektir.

Bundan dolayı biz şunu sağlayacağız, parti içi demokrasiyi ön plana çıkaracağız. Partimizin programında, tüzüğünde parti içi demokrasi ön plandadır. Bizim TDH olarak ötekimiz olmayacaktır. Bunun yanı sıra partimizde geçmiş dönem din üzerinden hiçbir zaman siyaset yapmayacağız. Dini inançlarımız hepimizin dini inançlarıdır.

Muhtarlar doğal meclis üyesi olacak

Bu programlarımızda öncelikle ekonomik alanda, siyasi alanda çok ciddi programlarımız söz konusudur. Bugün yerel yönetimlerde belediyelerimizin sıkıntılarını biliyoruz, halkımızın yerel yönetimlerde ki sıkıntılarını biliyoruz. Bundan dolayı da TDH önümüzdeki süreçlerde muhtarlarımıza çok ciddi olanaklar, imkanlar sağlayacaktır. Bu imkanlar şöyle ki; öncelikle  biz TDH olarak iktidara geldiğimiz zaman  muhtarlarımızı halkın desteği ile gelmiş muhtarlarımıza bir takım sosyal imkanlar sağlayacağız, birtakım bütçeler sağlayacağız ve muhtarlarımızı belediyelerimizin doğal meclis üyesi konumuna getireceğiz.

Türkiye’de partimizin politikası  sorun yaratan bir parti olmayacak. Bizler çözüm üreten bir parti olacağız.

Biz çözüm üreten bir partiyiz

Bu ülke de bu ülkenin siyasi ortamını, ekonomik politikalarına nasıl katkıda bulunuruz, nasıl çözüm üretiriz? Bizim politikamız; Biz çözüm üreten bir partiyiz. Mevcut partileri karalayan bir parti değiliz. Maltepe İlçe Başkanı olarak bizler bu değişimin elçisiyiz. Partimiz Nisan yada Mayıs ayında partimiz kurulacaktır. Partimizde siyasete yeni yüzleri kazandıracağız. Halkın desteğini almayan, halka inmeyen, halkla bütünleşmeyen kimsenin halkı temsil etme gibi şansı olamaz. Şuan ki mevcut  partiler, özellikle iktidar  görünüm itibariyle yorulmuş durumdadır. Muhalefette muhalefetliliğini yapamamaktadır.

 

TDH  bu siyasi boşluktan dolayı doğmuştur

 Bizlerde Maltepe ilçe Başkanı olarak bölgemizde partimizi en iyi şekilde iktidara hazırlayacağız. Şu süreçte baktığımızda çok ciddi diğer partilerde katılımı görmekteyiz” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]