SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İçmeler kavşağı çözüme kavuşacak

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi halkı dinlemeye ediyor. Aydıntepe Mahallesi’nde Dördüncüsü yapılan Halk Meclisi Toplantısı’nda, Başkan Yazıcı halka 1 yıllık icraatını anlattı. Mehmet Akif Ersoy Semt Konağı’nda yapılan toplantıya; Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, başkan yardımcıları Av. Mehmet Çelikel, Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Funda Oktay, Muzaffer Aytemur’un yanı sıra; birim müdürleri de hazır bulundu.

 Önce 29 Mart 2009’dan bu güne kadar yapılan hizmetleri slayt eşliğinde ayrıntılarıyla anlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, daha sonra mahalle sakinlerini dinledi.

 

Vatandaşların Aydıntepe’nin en büyük sorunlarından birinin Yedievler Bölgesi olduğunu belirtmesi üzerine; Başkan Yazıcı, buradaki meselenin sadece belediyeyle ilgili değil, Milli Emlak ile olan bir konu olduğunu ve bunu çözmek için uğraştıklarını söyledi.

 

İçmeler trafiği çözülecek

Mahallenin bir diğer önemli sorununun İçmeler Köprü Kavşağı olduğunu vurgulayan Dr. Şadi Yazıcı “Yıllardır buranın çözümü için uğraşılıyordu. Ancak nihayet bir sona yaklaşılıyor. Bu sorunu çözeceğiz. Gerekirse alt ve üst köprüler yaparak buradaki trafik sorununu aşacağız” dedi.

 

Harçları biz belirlemiyoruz

        İnşaat ruhsat ve harçlarının yüksek olduğundan yakınan Mahalle sakinleri, başkandan fiyatların indirilmesini istedi. Başkan Yazıcı ise,  bilinenin aksine fiyatları kendilerinin belirlemediğini, fakat hafifletilmesi için çalışmalar yapabileceklerini söyledi. Beraberindeki teknik başkan yardımcılarına talimat veren Yazıcı, konunun araştırılmasını istedi.

 

Tuzlaspora destek

       Toplantıda Tuzlasporla ilgili sorulara da cevap veren Başkan Yazıcı, “Bildiğiniz gibi Tuzlaspor daha önce belediye tarafından yönetiliyordu. Ancak yaptığımız maliyet araştırması sonucu gördük ki, belediyemize olan yükü bir hayli fazla. Yönetim olarak elimizi çekmemize rağmen, altyapı olarak tüm tesis ve imkanlarımızla desteğe devam ediyoruz” dedi.

 

Baz istasyonu konusunda yetkimiz yok

        Tüm toplantılarda Baz istasyonlarıyla ilgili soru ve sorunlarla karşılaştığını vurgulayan Dr. Şadi Yazıcı, ne yazık ki bu konu ile ilgili bir çözüm üretme yetkilerinin olmadığını vurguladı. Yazıcı, Mahallede bir vatandaşın evinin çatı katını baz istasyonu olarak kiraya vermesinden şikayetçi olan mahalle sakinlerine “ Üzülerek söylüyorum ki bu tür şahsi yerlere kurulan baz istasyonlarına hiçbir şekilde müdahale etmemiz söz konusu değil. Biz ancak halka açık kamusal alanlarda müdahale edebiliriz.” Diyerek baz istasyonlarının insan sağlığı üzerindeki etkileriyle ilgili de kısa bir bilgi verdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]